Dolar 34,0242
Euro 38,0228
Altın 2.827,57
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 24°C
Yağmurlu
Samsun
24°C
Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Devlet Bahçeli’nin Hayatı Kitap Oluyor: Partiden Tanıtım Videosu Yayınlandı

Devlet Bahçeli’nin Hayatı Kitap Oluyor: Partiden Tanıtım Videosu Yayınlandı
11 Eylül 2024 13:32

Bir siyasi partinin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayatını konu alan bir kitabın yayımlanacağı açıklandı. Paylaşımda, Bahçeli’nin kitabında yer alacak önemli sözlerine de yer verildi.

Kitap Tanıtımı Sosyal Medyada

Partinin sosyal medya hesabından paylaşılan videolu tanıtımda, Devlet Bahçeli’nin “Dünya başıma yıkılsa, aç kalıp muhtaç düşsem yine namerde el açmam, yine de bu davadan dönmem. Bu emanete leke sürdürme” şeklindeki vurgulu sözleri öne çıkarıldı. Bahçeli’nin bu sözleri, kitabın tanıtımında bir arka plan olarak kullanıldı.

Kitap İçeriği

Kitap, Bahçeli’nin yaşamını ve siyasi kariyerini detaylı bir şekilde ele alacak. Tanıtım videosu, Bahçeli’nin azim ve kararlılığını yansıtan sözleriyle, okuyucuları kitabın derinliklerine çekmeyi hedefliyor.

Bu özel çalışmanın ne zaman yayımlanacağı ise henüz açıklanmadı. Kitabın, Bahçeli’nin siyasi mirasını ve yaşam öyküsünü geniş bir okuyucu kitlesine sunması bekleniyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.