Dolar 34,1120
Euro 38,0495
Altın 2.863,59
BİST 9.916,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 26°C

KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları Açıklandı

KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları Açıklandı
20 Eylül 2024 12:05

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans sonuçlarını açıkladı. 1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen sınavın değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı duyuruldu.

Adaylar, sınav sonuçlarına bugün saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecekler.

Cevap Kağıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı

Adayların cevap kağıtları ve optik okuyucular tarafından okunan işaretlemeleri de erişime sunuldu. Adaylar, ‘cevap kağıdı görüntüleme’ ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kağıdının görüntüsünü, işaretlemelerini ve doğru cevapları inceleyebilecek.

Bunun yanı sıra, cevap anahtarının yayımlandığı form üzerindeki soru numaralarına tıklayarak, her soru için kökünü, cevap seçeneklerini ve kendi verdikleri yanıtları görebilecekler. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntüleniyor. İlgili sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayılarıyla birlikte ham puanları da gösteriliyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.