Dolar 34,2207
Euro 37,1313
Altın 2.984,11
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Yağmurlu
Samsun
16°C
Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Arda Güler: Real Madrid’deki Hedeflerim ve Milli Takım Vizyonum

Arda Güler: Real Madrid’deki Hedeflerim ve Milli Takım Vizyonum
11 Ekim 2024 10:06

Arda Güler’den Açıklamalar

Arda Güler, yeni 19 Mayıs Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Real Madrid’de başarılı olmak istediğini dile getiren Arda, Carlo Ancelotti ile arasında herhangi bir sorun bulunmadığını vurguladı. “Bazen medyada çıkan haberler abartılıyor. Gerçekten aramızda hiçbir sıkıntı yok,” dedi. Arda, bu sezon daha fazla süre almayı umduğunu da ekledi, “Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum,” şeklinde konuştu.

Milli Takım için Hedefler

Arda, Türk milli takımı için de en iyi şekilde hizmet etme arzusunu ifade etti. Goller ve asistler yaparak ülkesini en iyi biçimde temsil etmek istediğini belirtti. Ayrıca, Kerem Aktürkoğlu’nun uluslararası arenada gösterdiği başarıdan bahsederek, Avrupa’da oynayan Türk oyuncuların yüksek seviyede devam etmelerinin milli takıma olumlu yansıyacağını düşündüğünü söyledi.

Kariyer Hedefleri ve Saha Performansı

Güler, kariyerinin sonuna yaklaşmadan milli takımda kupa kazanma arzusunu ifade etti. “Çok iyi bir jenerasyonumuz var, hem de çok iyi bir hocamız var,” dedi. Oyununu her mevkiye göre adapte edebildiğini belirten Arda, Samsun’da olmanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını ve burada geçmişte attığı önemli golleri hatırladığını unutmadı. “Bu maçta da gol atmak isterim; öncelikli amacım takımımla maçı kazanmak,” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.