Dolar 32,3858
Euro 34,7059
Altın 2.417,96
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Messi Geleceği Hakkında Karar Veriyor

Messi Geleceği Hakkında Karar Veriyor
25 Aralık 2022 13:56
235

Dünya Kupası galibinin Paris’te kalacağına dair başka göstergeler de var.

Lionel Messi, Dünya Kupası kazanan kaptanın Ligue 1 şampiyonlarıyla kalış süresini uzatmak için prensipte anlaşmaya vardığı ve görünüşe göre Barselona’ya dönüşle ilgili tüm bağları sona erdirdiği yönündeki haberler arasında Fransız devi Paris Saint-Germain’de kalmaya hazırlanıyor.

Arjantin’i 1986’dan bu yana ilk Dünya Kupası’na bir haftadan daha kısa bir süre önce kaptıran Messi, mevcut sözleşmesinin Haziran 2023’te sona ereceği düşünüldüğünde, geleceği hakkında yoğun tartışmalara konu olmuştu, bu da onun hak kazanabileceği anlamına geliyordu. önümüzdeki hafta en kısa sürede Fransa dışındaki kulüplerle şartları görüşün.

Ancak futbol muhabiri Guillem Balague’ye göre, PSG futbol direktörü Luis Campos ile Messi’nin babası Jorge arasındaki yoğun görüşmelerin ardından bir anlaşmaya varıldı.

Doha’daki Dünya Kupası sırasında PSG başkanı Nasser Al-Khelaifi ile de görüşmeler yapıldı.

Barselona başkanı Joan Laporta’nın bu hafta başlarında yaptığı ve Messi’nin efsanevi kariyerinin çoğuna ev sahipliği yapan Camp Nou’da sadıklarla yeniden bir araya gelmeyi çok seveceğini söylediği açıklamasını takip ediyor.

“Bizim için o tüm zamanların en iyi oyuncusu, onu burada tuttuk ve onun kalbinde bir Cule olduğuna ve her zaman Barca ile bağlantılı olacağına inanıyorum. Oyuncu olarak geri dönsün ya da gelmesin, şu anda PSG’de ve bir gün geri dönmesini çok isteriz ama göreceğiz.”

Ancak Balague’ye göre PSG ile yapılan görüşmeler, Messi’nin eski kulübünden herhangi bir resmi teklif gelmeden ilerledi.

Balague, BBC aracılığıyla “PSG ile hemen hemen her şey üzerinde anlaşmaya varıldı” dedi. Barcelona Messi veya babasına bir şey teklif etmek için yaklaşmadı.

Yani mesele Messi’nin Barcelona’ya dönmek istememesi değil. Kendisine teklif gelmemesi.

Messi her şeyden memnun ve tatilinden döndüğünde anlaşma hızlanacak.

Paris’teki hayatı dengeli, mutlu, herkes bundan keyif alıyor ve Şampiyonlar Ligi’ni tekrar kazanma şansı var. Artı, tekrar Ballon d’Or adayı olmasına yardımcı olacak.

David Beckham’ın Major League Soccer franchise’ı Inter Miami ile de bağlantılı olan Messi, La Liga maaş sınırı limitleri nedeniyle bir sözleşme teklifinin şartlarını yerine getiremeyince Barcelona’dan ayrıldıktan sonra ilk olarak Fransız kulübüyle iki yıllık bir sözleşme imzaladı.

Tüm yarışmalarda PSG için 53 maçta 23 gol atarken, Barcelona için 778 maçta 672 gol kaydetti.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.