Dolar 33,9903
Euro 37,8443
Altın 2.821,37
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Az Bulutlu
Samsun
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 25°C
Per 25°C
Cum 25°C

Alaçamspor Çim Topu Takımı Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek

Alaçamspor Çim Topu Takımı Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek
31 Ağustos 2024 11:26

Alaçamspor Bocce Takımı’nın 8 Sporcusu İskoçya’da Ülkemizi Temsil Edecek

Alaçamspor Bocce Takımı’nın 8 sporcusu, 3-8 Eylül tarihleri arasında İskoçya’nın Ayr şehrinde yapılacak Çim Topu Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Takım, geçen yıl Avustralya’nın Gold Coast şehrinde düzenlenen Çim Topu Dünya Şampiyonası’nda da 4 sporcuyla milli formayı giymişti.

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, iki yıl üst üste Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Bozdemir, “Alaçam gibi küçük bir ilçeden tek branşta 24 milli sporcu çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Sporcularımızın çoğu Alaçam’ın köylerinde yaşıyor. İmkanlarımız kısıtlı ama hepsi özveriyle çalışan pırıl pırıl çocuklardan oluşan bir takımımız var. Alaçam’dan 104 lisanslı sporcu bulunmakta olup, bunlardan 24’ü milli sporcudur. Sayısız ulusal ve uluslararası şampiyonluklarımız bulunmaktadır” dedi.

Bozdemir, ayrıca 11-14 Haziran tarihlerinde İzmir’de yapılan Çim Topu Türkiye Şampiyonası’nda büyük bayanlarda Türkiye şampiyonluğu ve birçok farklı dereceler elde eden sporcularıyla Avrupa Şampiyonası’na çok iyi hazırlandıklarını ifade etti. “İnşallah istiklal marşımızı kürsüde söylemek bizlere nasip olur. Bize destek veren herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Alaçamspor’un başarıları ve sporcularının azmi, bölgeden uluslararası düzeyde elde edilen başarıların örneği olarak dikkat çekiyor. Şampiyonaya katılan sporculara ve ekibe başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.