Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 22°C

İLK’lerin Konseri

İLK’lerin Konseri
27 Ekim 2022 09:33
228

Karsu yepyeni repertuvarı ile ilk kez seyirci karşısında

11 Kasım Volkswagen Arena, İstanbul

Karsu, ilk kez yeni parçalarına yer vereceği konserle, 11 Kasım’da BKM Organizasyonu ile Volkswagen Arena’da seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Piyanonun başında devleşen, söylediği şarkılar ve farklı yorumuyla son dönemin adından başarıyla söz ettiren ismi Karsu; caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği modern soundlarla buluşturduğu, ilk kez yeni repertuvarından şarkılara yer vereceği konserle 11 Kasım’da Volkswagen Arena sahnesinde müzikseverlere unutamayacakları bir akşam yaşatacak.


Karsu Hakkında:
Karsu, The Rolling Stones ve Led Zeppelin’in yanı sıra Eric Clapton, Aretha Franklin ve Ray Charles gibi isimleri müzik dünyasına kazandıran Atlantic Records’un kurucusu Ahmet Ertegün’ün anısına “Plays Atlantic Records” adlı projesiyle 40’tan fazla salonda konser verdi.

Dünyanın bir çok yerinde haftalar öncesinde tükenen konserlere imza atan ve prestijli festivallerde izleyici ile buluşan Karsu, birçok Devlet Başkanı ve Kraliyet Ailesi’ne de konserler verdi. Dijital müzik servislerinde milyonların üstünde dinlenme ve izlenme rakamlarına sahip olan sanatçı, çok kültürlü kökenini, farklı müzik tarzlarını harmanlayarak kendine özgü müziğini dünyaya taşıyor.

Yaptığı müzikle, muhteşem bir kültür mozaiğini içinde barındıran Karsu’nun 11 Kasım’da Volkswagen Arena’da gerçekleşecek bu olağanüstü konserini kaçırmayın!

biletix edited Life Haber Ajansı
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.