Dolar 32,3627
Euro 34,9648
Altın 2.326,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Merakla Beklenen James Cameron Filminin Uzun Fragmanı Yayınlandı

Merakla Beklenen James Cameron Filminin Uzun Fragmanı Yayınlandı
4 Kasım 2022 15:04
96

İzleyiciler ‘Avatar: Suyun Yolu’na yakından bakıyor

Yeni bir uzun metrajlı fragman, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere James Cameron’un yaklaşık 13 yıl önce vizyona giren çığır açan filmi ‘Avatar’ın devamı niteliğindeki filmine daha yakından bir bakış sunuyor.

Avatar: The Way of Water’ın iki buçuk dakikalık teaser’ı Çarşamba günü yayınlandı ve şimdiden 19 milyondan fazla izlendi. Şimdi birlikte birkaç çocuğu olan önceki film Jake ve Neytiri’nin ana karakterlerini göstererek başlıyor.

Devam filmi, görünüşe göre mavi tenli Na’vi uzaylılarının yaşadığı gezegen olan Pandora’nın sularını keşfetmeye odaklanacak.

Orijinal 2009 filmi, Na’vi’nin gezegeni doğal kaynakları için sömürmeye çalışan insan sömürgecilere karşı belirleyici bir savaşı kazanmasıyla sona ererken, yeni teaser gelişmiş silahlarla donatılmış insanlara bir bakış gösterdiğinden, savaş yeniden başlamış gibi görünüyor. “mekanik giysiler” bir kez daha yerlilerle savaşmaya hazırlanıyor.

Devam filminin çıkmasının neden 13 yıl sürdüğüne gelince, James Cameron Entertainment Weekly ile 2021’de yaptığı bir röportajda, gişe rekorları kıran filmin 2012’den beri yapımlarda olduğunu ancak çekimlere yalnızca 2017’de başladığını açıkladı. filmi yapmak, su altında çekilmiş olması ve çekim için özel olarak inşa edilmiş 3,4 milyon litrelik bir tankın yanı sıra daha gelişmiş işleme teknolojilerine ihtiyaç duymasıydı.

Yaklaşan ‘Avatar’ devam filmi, franchise için ufukta başka iki filmle birlikte 16 Aralık’ta sinemalarda gösterime girecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.