Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 27°C
Pts 28°C

Musk’tan “Woke Virüsü” İtirafı: “Oğlumu Kaybettim!”

Musk’tan “Woke Virüsü” İtirafı: “Oğlumu Kaybettim!”
25 Temmuz 2024 11:28

Tesla CEO’su ve X sahibi Elon Musk, transgender olan oğlu Xavier’in, “woke zihin virüsü” nedeniyle mecazi olarak öldüğünü iddia etti ve bu virüsü yok etme sözü verdi.

Salı günü Kanadalı psikolog Dr. Jordan Peterson ile yaptığı bir konuşmada Musk, çocuklara yapılan cinsiyet değişikliği operasyonlarını “şeytani” olarak nitelendirdi. Musk, oğlu Xavier’in, artık Vivian Jenna Wilson ismini kullandığını ve biyolojik babasıyla herhangi bir ilişki kurmak istemediğini belirtti.

Musk, Xavier için imzalamaya ikna edildiği belgelerin aslında “sterilizasyon ilaçları” için olduğunu, bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığını söyledi. “COVID dönemiydi ve çok kafa karışıklığı yaşanıyordu. Xavier’in intihar edebileceği söylendi…” dedi Musk.

Peterson, bu iddianın başından itibaren “bir yalan” olduğunu ve Musk’ın doktorlar tarafından kandırıldığını belirtti. Musk, “Son derece kötü ve bunu teşvik edenlerin hapse girmesi gerektiği konusunda hemfikirim,” diyerek, oğlu için reçete edilen ergenlik blokörlerinin “aslında sadece sterilizasyon ilaçları” olduğunu açıklamadıklarını ifade etti.

Musk, “Oğlumu kaybettim, aslında. ‘Ölüm ismi’ denmesinin bir nedeni var,” dedi. “Oğlum Xavier ölü, woke zihin virüsü tarafından öldürüldü.”

Musk, bu olaydan sonra woke zihin virüsünü yok etmeye karar verdiğini ve bu konuda ilerleme kaydettiğini söyledi, ancak ne tür önlemler aldığını belirtmedi.

Daha önce 2021’de Babylon Bee ile yaptığı bir röportajda Musk, “woke zihin virüsü”nü modern medeniyet için en büyük tehditlerden biri olarak nitelendirmiş ve bunu “mizah olmayan bir dünya” olarak tanımlamıştı.

Geçen hafta Musk, SpaceX ve X’in merkezlerini Kaliforniya’dan Texas’a taşıyacağını açıkladı. Kaliforniya’daki yeni yasa, öğretmenlerin çocuklarının transgender olarak kimliklerini ebeveynlerine bildirmelerini yasaklıyor. Musk, bu yasa geçtikten sonra, “Bu son damla,” diyerek yasayı hem aileler hem de şirketler için bir saldırı olarak tanımladı. Ayrıca, X’in merkezinin bulunduğu San Francisco’daki evsizlik, uyuşturucu bağımlılığı ve suç oranı nedeniyle “şiddetli uyuşturucu bağımlısı çetelerinden kaçınmaktan bıktığını” belirtti.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.