Site icon Life Haber Ajansı

Yolbaşı Köyü Gençlerinden Örnek Davranış

IMG 20230213 WA0003 Life Haber Ajansı

Rize’nin Kalkandere ilçesine bağlı Yolbaşı Köyü’nün gençleri bu soğuk aylarda deprem bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan şeyin yakacak olduğunu düşünerek imece usulü el birliğiyle topladıkları odunları çuvallayıp bölgeye ulaştırmak üzere yola çıktılar.

Kalkandere Yolbaşı Köyü Muhtarı Muammer Uzun vermiş olduğu bilgide “Köyümüz ve çevre köylerimizden yardımsever kardeşlerimizden deprem bölgesine göndermek için toplanan odunları bugün itibariyle bölgeye sevk etmeye başladık bu kampanya süresince canhıraş çalışan, tek vücut olan köyümüz ve çevre köylerimizin değerli gençlerine canı gönülden teşekkür ederim, hepsinden ALLAH razı olsun. Geriye kalan odunları da yarın sevk edeceğiz nasip olursa. HAYAT PAYLAŞINCA GÜZELDİR.” dedi.

Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu zor zamanlarda Yolbaşı Köyü Muhtarı Muammer Uzun öncülüğünde Yolbaşı Köyü gençlerinin göstermiş olduğu hassasiyet sebebiyle ve destekte bulunan köy ahalisinin hepsine lifehaber ailesi olarak ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.

Exit mobile version