Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Muhsin Yazıcıoğlu Kardeşimi Rahmetle, Saygıyla Yâd Ediyorum

Muhsin Yazıcıoğlu Kardeşimi Rahmetle, Saygıyla Yâd Ediyorum
25 Mart 2023 13:32
131

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu’nu ölümünün 14. yılında yâd etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu ölüm yıl dönümünde yâd etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “14’üncü şehadet yıl dönümünde, i’lâ-yi kelimetullah ve nizam-ı âlem davalarının yılmaz savunucusu, örnek mücadele ve erdem insanı, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi rahmetle, saygıyla yâd ediyorum.” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisince (BBP) Kurucu Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 14. yılında düzenlen iftar programına gönderdiği mesajda, “Önümüzdeki seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında hep beraber kazanacağımız zaferle, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetine sahip çıktığımızı bir kez daha göstereceğiz.” ifadesini kullandı.

Yazıcıoğlu’nun anısına Altındağ Kültür Sarayı’nda düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkan 9 yaşındaki Yağız Kerem Yakar, Yazıcıoğlu için yazdığı şiiri okudu.

“Kazanacağımız zaferle, emanetine sahip çıktığımızı bir kez daha göstereceğiz”

Programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gönderdiği mesaj da okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında, “Şehadetinin 14. yıl dönümünde, Muhsin Yazıcıoğlu ve onunla birlikte hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetle ve hasretle yâd ediyorum. Son 14 yılda yaşanan her hadise, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun ömrü boyunca hiç bozmadığı duruşuna, mücadelesine, hasbiliğine olan muhabbetimizi daha da artırıyor.” ifadelerini kullandı.

Kurucusu olduğu partisinin ismine nakşettiği “birlik” davasının, merhum Yazıcıoğlu’nun mücadelesinin özeti gibi olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Ülkemizin yeni bir seçimin arifesinde olduğu şu günlerde, rahmetlinin en büyük mirası olarak gördüğüm birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize milletçe daha sıkı sarılmamız gerektiğine inanıyorum. Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının ardından geçen bunca yıla rağmen, hem gönüldaşlarının hem milletimizin kalbindeki mümtaz yerini güçlendirerek sürdürmesi çok önemlidir. Kendisinin ömrünü adadığı İlây-i Kelimetullah ve Nizam-ı Âlem davası bayrağını sürekli daha yükseğe taşımak için gece gündüz çalışmak, hepimizin en büyük sorumluluğudur, vazifesidir.

İnşallah, önümüzdeki seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında hep beraber kazanacağımız zaferle, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetine sahip çıktığımızı bir kez daha göstereceğiz. Sayın Mustafa Destici’nin nezdinde Büyük Birlik Partimizin tüm mensuplarına, Alperen Ocaklarındaki tüm gençlerimize, yüreği ülke ve millet sevdasıyla çarpan tüm kardeşlerime, bu kutlu mücadelede bizimle birlikte yol yürüdükleri için şükranlarımı sunuyorum. Şehadetinin 14. yıl dönümünde Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi tekrar özlemle yâd ediyor, programa iştirak eden herkese selam ve saygılarımı sunuyor, mübarek Ramazan-ı Şerifinizi bu vesileyle tebrik ediyorum.”

“Onun değerine ve önemine bir kez daha şahit oluyoruz”

Programda konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de, “25 Mart 2009 tarihinden bu yana, bir taraftan hiç dinmeyen acımızı yaşarken, diğer taraftan bir an bile yılgınlığa düşmeden, rahmetli şehit liderimizin emaneti olan Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları’na sahip çıkmaya, onları adım adım ileriye taşımaya çalıştık. Her kararımızı, onun insanımıza, devletimize, milletimize, inanç ve değerlerimize duyduğu bağlılıkla verdik. Onun hatırasına ve emanetlerine karşı duyduğumuz sorumlulukla çok çalıştık, daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.