Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C

Adem Bektaş’tan Yeni Yalı Kafe Müjdesi

Adem Bektaş’tan Yeni Yalı Kafe Müjdesi
28 Şubat 2024 20:53
1.724

Belediye Başkanlığı döneminde Atakum’a kazandırdıkları Yalı Kafe’nin Atakumluların elinden alındığına dikkat çeken İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, “Yeni Yalı Kafe’nin yerini belirledik. Sahilde ailelerin vakit geçirebileceği sosyal tesisimizi Atakumluların hizmetine sunacağız” dedi.

YENİ YALI KAFENİN YERİ HAZIR

2004-2009 yılları arasında Atakum Belediye Başkanlığı yapan Mimar Adem Bektaş, o dönem ilçeye kazandırdığı Yalı Kafe alanının yıllarca Atakumluların nefes aldığı ekonomik bir tesis olarak hizmet verdiğine dikkat çekerken, “Yalı Kafe Atakum’un belki de en önemli tesisiydi. Yıllarca Atakumluların sahil ile ekonomik bir şekilde buluşmasını sağladı. Göreve gelir gelmez Atakumluları yeniden sahil ile buluşturacağız. Yeni Yalı Kafemizin yeri hazır. Atakumlu hemşehrilerimle bu müjdeyi de paylaşmış olayım” ifadelerini kullandı.

ATAKUM’A SAHİP ÇIKALIM

Belediye tesislerinin maddi kar amacı gütmeden, halka hizmeti en büyük kar olarak görmeleri gerektiğini ifade eden İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, “Atakumluları gerçek sosyal belediyecilikle buluşturacağız. Hemşehrilerimiz bizi iyi tanır. Geçmişte yaptıklarımızı, yapacaklarımızın teminatı olarak görüyoruz. hemşehrilerimiz de sağolsun bizleri bağrına basıyor. Bizim Atakum’dan başka gidecek bir yerimiz yok. Bu anlamda Atakum’a hep beraber sahip çıkmalı ve ilçemizi hak ettiği yönetim anlayışıyla buluşturmalıyız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.