Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Ağrı’lı Köy Çocuklarının Kırtasiye Malzemeleri Çevik Kuvvet Polisinden

Ağrı’lı Köy Çocuklarının Kırtasiye Malzemeleri Çevik Kuvvet Polisinden
7 Aralık 2022 23:12
101

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalışan ve bugüne kadar hayırseverlerin desteğiyle çok sayıda köy okulundaki öğrencilere yardım ulaştıran Lütfi Yiğit, havaların soğumasıyla yardım toplamaya başladı.

Yiğit’in il merkezine bağlı Aşağı Dörmeli ve Sabuncu köylerindeki çocuklar için başlattığı yardım kampanyasına, kentte görev yapan çevik kuvvet polisleri ve çok sayıda hayırsever destek verdi.

İki köyü ziyaret edip çocuklara defter, kalem, kitap ve okul çantası hediye eden polisler, öğrencilere hayırseverlerin gönderdiği kışlık bot, mont ve kıyafetleri de giydirdi.

Çocuklara Zarf İçinde Harçlık da Dağıtıldı
Yaş pasta, pizza, muz ve meyve suyu ikram edilen öğrencilere, zarflar içinde okul harçlığı da dağıtıldı.

Yardım kampanyasına gönüllü destek veren kadın ve erkek kuaförleri de çocukların saç tıraşını yaptı.

Polis memuru Edanur Atacan, köylerdeki çocuklarla güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.

Çocukların hediyelerle çok mutlu olduğunu ifade eden Atacan, şöyle konuştu:

“Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüzde arkadaşlarımızın desteğiyle kırtasiye malzemeleri aldık. Kitap, kalem, okul çantası ve çocukların hoşuna gidecek süs eşyaları getirdik. Köy okullarını ziyaret ederek bu hediyeleri öğrencilere verdik. Onlar da çok mutlu oldular. O masum sevgileri yüzlerinden belli oluyordu. Mutlulukları yüzlerine yansıyordu. Bu şekilde onları mutlu etmeye devam edeceğiz. İlk defa böyle bir faaliyete katıldım. Benim de çok hoşuma gitti. Bundan sonra da bu tarz çalışmalara katılacağım. Onların o mutluğunu görmek, sevinçlerini yaşamak çok güzeldi. Çocuklar bizi üniformalı görünce şaşırdı ve çok sevindi.”

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.