Dolar 32,3609
Euro 34,7714
Altın 2.396,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 15°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Alaçamspor Bocce Takımı Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek

Alaçamspor Bocce Takımı Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek
7 Ağustos 2023 20:05
1.808

3-5 Ağustos 2023 tarihleri arasında Ankara Kahramankazan da yapılan Bocce petank Ümit Milli takım seçmelerine Samsun ili adına katılan Büşra Nur Uzun milli takım seçmelerini 3 gün süren zorlu mücadele sonunda kazandı.
12-15 Ekim Tarihleri arasında Fransa Monako da yapılacak Ümit Milli takımlar Avrupa petank şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.
Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan BOZDEMİR yaptığı açıklamada;

“Alaçamspor bocce takımı sporcuları bu yıl birçok kategoride ülkemizi temsil etmenin gurunu yaşıyor. 29 Ağustos – 10 Eylül 2023 Gold Coast Avustralya Dünya Çim Topu Şampiyonasına katılacak Türk Milli takımına 3 sporcu veriyoruz. 12 – 15 Ekim tarihleri arasında Monako da yapılacak Ümit milli takımlar Avrupa Şampiyonasına 1 bayan sporcu veriyoruz.
Hepsi Alaçam’ın köylerinde yaşayan bu gençler çok küçük yaşta bocce sporu ile tanıştılar. Alaçam gibi küçücük bir ilçeden tek branşta Türk milli takımına 16 milli sporcu verdik. İnşallah daha bir çok gencimize milli takıma verip ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz. Bize destek olan herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.