Dolar 32,2769
Euro 34,7012
Altın 2.412,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Alaçamspor Bocce Takımı, Türk Milli Takımına 17. Sporcusunu Verdi

Alaçamspor Bocce Takımı, Türk Milli Takımına 17. Sporcusunu Verdi
22 Ekim 2023 15:55
1.927

Alaçamspor Bocce takımı, 19-20 Ekim tarihleri arasında Ankara Kahramankazan’da düzenlenen Bocce Milli Takım seçmelerinde büyük bir başarıya imza attı. Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan BOZDEMİR liderliğindeki bu gurur verici takım, Türk Milli Takımına 17. sporcusunu kazandırdı.

Sporculardan Merve DENİZ, yoğun rekabetin yaşandığı milli takım seçmelerinde gösterdiği üstün performansla Türk Milli Takımına seçilen isim oldu. Bu büyük başarı, Alaçamspor Bocce takımının kaliteli altyapı çalışmalarının ve sporcularının azimli çalışmalarının bir sonucu olarak dikkat çekti.

Merve DENİZ, 26-29 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenecek Uluslararası bocce turnuvasında Türkiye’yi milli takım formasıyla temsil edecek. Bu önemli turnuva, hem ülke hem de Alaçam ilçesi için gurur kaynağı olacak.

Alaçamspor Bocce takımı, sporculuklarına 8 yıl önce başlayan genç yeteneklerle birlikte başladı ve o günden bu yana sayısız Türkiye Şampiyonluğu elde etti. 2018 yılında Balkan Şampiyonluğu ve 2022 yılında Avrupa Şampiyonluğu kazanan bu başarılı ekip, bir Dünya Şampiyonluğu kazanarak zaferlerine devam etme hedefi taşıyor.

Başarılı sporcuların köy çocukları ve zorluklarla mücadele ederek bu seviyeye gelmeleri, onların azmi ve çalışma disiplinini gözler önüne seriyor. Gökhan BOZDEMİR, bu başarıya ulaşmalarında büyük bir rol oynadı ve sporcularını gururla temsil ediyor.

Alaçamspor Bocce takımı, bu büyük başarıya ulaşmalarında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyor. Bu destek, genç yeteneklerin spor hayatlarına devam etmelerini sağlayarak gelecek nesillere ilham kaynağı olmalarına yardımcı oldu. Bu gurur verici başarılar, Alaçam ve ülke sporuna katkı sağlamaya devam edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.