Dolar 32,3911
Euro 34,7453
Altın 2.405,85
BİST 10.189,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C

Alaçamsporlu Merve, Uluslararası Bocce Turnuvasında Şampiyon Oldu!

Alaçamsporlu Merve, Uluslararası Bocce Turnuvasında Şampiyon Oldu!
30 Ekim 2023 23:35
1.203

Alaçamsporlu Merve, Uluslararası Bocce turnuvasında şampiyon oldu. Bu büyük başarı, 29 Ekim tarihinde Antalya Kemer’de gerçekleşen Uluslararası Bocce turnuvasında elde edildi. Öncesinde 19-20 Ekim tarihlerinde Ankara Kahramankazan’da yapılan Milli takım seçmelerinde ilk 2 sporcu arasına girmeyi başaran Merve DENİZ, milli takım seçmesini kazanarak ülkemizi Antalya Kemer’deki Uluslararası Bocce turnuvasında temsil etme hakkı elde etti.

Merve DENİZ, Alaçamspor Bocce takımının bir üyesi olarak Türk Milli takımı ile bu prestijli turnuvada yer aldı ve sonunda şampiyon oldu. Bu büyük başarıda önemli bir rol oynayan beden eğitim öğretmeni ve bocce milli takım antrenörü Gökhan BOZDEMİR, sporcuları çok iyi bir şekilde hazırladı. Kendisi ve tüm katkı sağlayan kişiler, Merve’yi tebrik etmektedirler.

Merve, Alaçamspor Bocce takımının 17. Milli Sporcusu olarak bu spora çok genç yaşlarda başlamıştır. Alaçamspor Bocce takımı, köy çocuklarından oluşan bir grup sporcu tarafından temsil edilmektedir. Bu sporcular, ülkemize birçok ulusal ve uluslararası derece ve şampiyonluk getirmişlerdir, ve gurur kaynağımızdır. Gelecekte de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerdir. Bu başarıda katkısı bulunan herkese, sporcular ve antrenörler adına teşekkür edilmektedir.

1 8 Life Haber Ajansı
2 8 Life Haber Ajansı
3 6 Life Haber Ajansı
banner4q 109 Life Haber Ajansı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.