Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C
Çar 17°C

Almanya’da Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Kız Öğrenci Hayatını Kaybetti

Almanya’da Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Kız Öğrenci Hayatını Kaybetti
5 Aralık 2022 22:02
150

Bild’e göre, başka bir kurbanı da ciddi şekilde yaralayan bir adam polis tarafından yerel bir sığınma evinde yakalandı…

Almanya’nın güneyindeki Illerkirchberg kasabasında Pazartesi günü bir adam iki kız öğrenciyi bıçakladı. Polis, 14 yaşındaki kızlardan birinin daha sonra aldığı yaralara yenik düştüğünü doğruladı. Yerel basında çıkan haberler, yetkililerin zanlıyı yerel bir mülteci barınağında tutukladığını öne sürüyor.

Bir polis sözcüsüne göre, fail, kurbanlarına Pazartesi sabahı saat 7:30 civarında okula giderken sokakta saldırdı. Kullandığı silah veya kızların aldığı yaralar hakkında bilgi verilmedi. Ancak görgü tanıkları SWT yayıncısına, kızların karınlarından bıçak yarası aldıklarını söyledi.

Hastaneye kaldırılan 2 kişinin durumu ağır.

Polis sözcüsü, saldırıdan sonra zanlının yakındaki bir binaya kaçtığını ve orada kendisinin ve diğer iki kişinin sonunda bir SWAT ekibi tarafından gözaltına alındığını söyledi.

Yetkililer onları sorgulamayı planlıyor, ancak sözcü kimlikleriyle ilgili herhangi bir ayrıntı vermeyi reddetti, çünkü yetkililerin “artık arka planı tam olarak belirlemesi gerekiyor.”

Muhtemel saik ve zanlının yakalandığı binada yaşayıp yaşamadığı da bilinmiyor. Zanlı ile kızların birbirlerini tanıyıp tanımadıkları da bilinmiyor.

Tabloid Bild ve FAZ gazetesi, fail olduğu iddia edilen kişinin sığındığı binanın yerel yetkililer tarafından mültecilerin barınması için kullanıldığını bildirdi, ancak bu durum yetkililer tarafından doğrulanmadı.

Kasabanın belediye başkanı Markus Haussler gazetecilere konuştu ve “topluluğun şok olduğunu” ve “öldürülen kızın ailesiyle birlikte yas tuttuğunu” söyledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.