Dolar 32,3835
Euro 34,7992
Altın 2.442,51
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C

Arhavi’de Dehşet Veren Olay: Yetim Genç Kıza Zorla Tecavüz

Arhavi’de Dehşet Veren Olay: Yetim Genç Kıza Zorla Tecavüz
29 Mart 2024 22:21
13.819

Arhavi ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olay herkesi derinden sarsarken, Ardanuç nüfusuna kayıtlı yeni evli bir kişinin zorla tecavüz ettiği yetim ve garip bir genç kız, iç kanama nedeniyle Rize Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Genç kızın kimsesiz olması sebebiyle Arhavililer, onu kendi kızları gibi benimseyerek tıbbi ve hukuki destek sağlama kararı aldılar.

Arhavi halkı, bu korkunç olayın failinin en ağır şekilde cezalandırılması için ilgili kurumlar ve kamu görevlilerine çağrıda bulunuyor. Adaletin sağlanması ve benzeri suçların önlenmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğine vurgu yapılıyor.

Arhavi Belediye Başkanı önderliğinde, genç kızın sağlık ve avukat masraflarını karşılamak amacıyla aileye yardım edilmesi için bir hesap açıldığı bilgisi paylaşıldı. Başkanın ayrıca aileye 15 bin TL nakdi yardım yaptığı öğrenildi.

Bu tür olayların toplumsal bir sorun olduğu ve adaletin sağlanması için herkesin katkıda bulunması gerektiği vurgulanırken, Arhavi halkı tarafından gösterilen dayanışma takdirle karşılandı. Ancak asıl önemli olanın adaletin tecelli etmesi ve benzeri suçların önlenmesi olduğu dile getiriliyor.

Sapığın cezalandırılması ve toplumun güvenliğinin sağlanması için yetkililerin harekete geçmesi beklenirken, Arhavi halkı, benzeri vahim olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.