Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 17°C

Başkan Demirtaş Berat Kandilini Kutladı

Başkan Demirtaş Berat Kandilini Kutladı
24 Şubat 2024 12:22
1.503

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,11 ayın Sultanı Ramazan ayının müjdecisi, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Demirtaş kandilin ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Berat Kandilinin arınma gecesi olduğuna dikkat çeken Başkan Demirtaş mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayına ulaştığımızı müjdeleyen son kandil gecesi Berat Kandilidir. Bu mübarek gece, yüce Allah´ın huzurunda yenilenme, Ramazan´ı Şerif’e, günah ve yüklerimizden beraat ederek girme gecesidir. Bu mübarek gecede günahlarımız için af dileyelim, Allah’ın sonsuz merhametine sığınalım. Tövbe kapılarının ardına kadar açık olduğu bu mübarek gecede, öncelikle yapacağımız ibadetlerin ve edeceğimiz duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yüce Allah’ın hepimizi sağlık, sıhhat içerisinde 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşturmasını niyaz ediyor, mübarek Berat Kandili’nin Türk İslam alemine ülkemize, ilkadım’lı hemşerilerime hayırlar getirmesini diliyorum. Kandilimiz mübarek olsun.” dedi.

YORUMLAR

  1. Mehmet dedi ki:

    Takip ederek seviyoruz