Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Başkan Demirtaş Saha Çalışmalarını Yerinde İnceliyor

Başkan Demirtaş Saha Çalışmalarını Yerinde İnceliyor
19 Kasım 2023 22:13
1.341

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Başkan Demirtaş çalışanlara da işlerinde kolaylıklar diledi. Mahalle sakinleri de incelemeleri esnasında karşılaştıkları Başkan Demirtaş’a çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.

“İlçemizin gelecek vizyonuna bir adım daha yaklaştırıyoruz”

0 Life Haber Ajansı
1 3 Life Haber Ajansı
2 3 Life Haber Ajansı
3 3 Life Haber Ajansı
4 2 Life Haber Ajansı
5 Life Haber Ajansı
6 Life Haber Ajansı
7 Life Haber Ajansı

Çalışmalara ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Demirtaş “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gerek kent merkezi gerekse kırsal mahallelerimizdeki birçok noktada üstyapı çalışmalarına eşzamanlı olarak devam ediyor. Bizim belediye olarak yaptığımız en temel işlerden biri, idari sınırlarımız içindeki yollarda, ilçe halkımızın konforlu ve güvenli seyahati tesis etmektir. Şimdiye kadar hiç görülmemiş bir hizmet seferberliği içinde bu çalışmaları devam ettiriyoruz. İlkadım’ı cazibe merkezi haline getirmek ve komşularımızı güvende tutmak için ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bu çalışmalar bizi, ilçemizin geleceğine yönelik vizyonuna bir adım daha yaklaştıracak. Belediyemizin emektar işçileri de çukurları ve bozuk yolları onarmak için her gün büyük bir gayretle çalışarak olağanüstü bir iş çıkarıyorlar. Hepsine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.