Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C

Başkan Demirtaş, TEKNOFEST’te Derece Yapan Takımları Ödüllendirdi

Başkan Demirtaş, TEKNOFEST’te Derece Yapan Takımları Ödüllendirdi
29 Şubat 2024 16:50
1.440

Samsun’un İlkadım ilçesinin Belediye Başkanı Demirtaş, Türkiye’nin en prestijli organizasyonlarından biri olan Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023’te derece elde eden takımları makamında ağırladı.

Başkan Demirtaş, ziyaret sırasında TEKNOFEST yarışmasında başarılı olan gençleri ödüllendirdi. Yüksek İrtifa Kategorisinde ikinci olan “Samsun Roket Takımı”na 20 bin TL ödülü, Elektrikli Araçlar Kategorisinde birinci olan Samsun Üniversitesi (SAMÜ-ELAR) takımına ise 30 bin TL değerindeki çeki takdim etti.

Ödül töreninde gençlerle projeleri hakkında fikir alışverişi yapan Başkan Demirtaş, gençlerin başarılarıyla gururlandıklarını belirtti. Ayrıca gençlere ülkenin geleceğinin ellerinde olduğunu hatırlatarak, onlara destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Demirtaş, “Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimizi destekleyerek onlara sponsor oluyoruz. Onların aldığı başarılar bizleri de gururlandırıyor. Hepimiz sizlerden bir şeyler bekliyoruz. Ülkenin geleceği sizin ellerinizde. Düşünmeyi bırakmayın, düşünün hayal edin. Gençlerimiz şehrimizin ve Türkiye’nin gurur kaynağı oldular. Bundan sonraki dönemlerde de gençlerimizin yanında olup onlara destek olmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Daha nice başarılara” şeklinde konuştu.

TEKNOFEST gibi organizasyonlar, gençlerin teknoloji ve uzay alanında yeteneklerini geliştirmesi için önemli fırsatlar sunarken, onları motive ederek ülke için değerli birer kaynak haline getiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.