Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 17°C

Başkan Demirtaş’tan Gönüllere Dokunan Destek

Başkan Demirtaş’tan Gönüllere Dokunan Destek
28 Şubat 2024 19:53
1.686

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım’da gönüllere dokunmaya devam ediyor. Başkan Demirtaş, görme engelli vatandaşların en tabii ihtiyacı olan beyaz bastonları hediye etmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Hizmet gezileri sırasında Samsun Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerine misafir olan Başkan Demirtaş’tan ”Beyaz Baston” talebinde bulunan Dernek Başkanı Gürbüz’ün bu isteğini yerine getiren Başkan Demirtaş, Dernek Başkanı Ufuk Gürbüz ve üyelerle bir araya gelerek sohbet edip 40 adet beyaz baston hediye etti.

“40 tane manevi kardeşiniz var”

İstihdam ve erişim sorunlarımızın yanı sıra bizim can güvenliğimiz, yol arkadaşımız olan bastonları bir ricamızla bizlere ulaştıran Belediye Başkanımız Necattin Bey’e öncelikler yönetimim adına teşekkürü bir borç bilirim diyen Samsun Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz,” Görme engeli kardeşlerimizin sorunlarını yüzde 10 düşürebileceğimiz beyaz bastonumuz bir metal gibi görünebilir. Bu bastonlar arkadaşlarımız normal yaşamlarında kullanacakları bir yol arkadaşı. Bizlere karşı yapılan bu hareket bir birlikteliktir. Sıcak ilişkilerdir. İleriki zamanlarda ortak büyük makro projelerimizi beraber yürüteceğiz. Artık sizin İlkadım’da 40 tane manevi kardeşiniz var” diye konuştu.

“Biz hep onlarlayız”

Bu ziyaret, sevgimizi birbirimize karşı göstermeye vesile olmasının yanı sıra bir o kadar da bizleri mutlu etti diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Ufuk Başkanımızı ziyarette gitmiştik. Bize taleplerini dile getirmişti, o zaman biz de kendisine yardımcı olacağımızı ifade etmiştik. Talepleri, en doğal, en temel ve en zaruri ihtiyaçları olan beyaz bastondu. Bugüne nasip oldu. Bugün 40 adet beyaz bastonu teslim etme imkanı bulduk. Hayırlı olsun. Elbirliğiyle onların şehirdeki ihtiyaçları neyse, bunları da gidermeye çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.