Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 19°C

Başkan Köse: Teşekkürler Samsun

Başkan Köse: Teşekkürler Samsun
15 Şubat 2024 19:18
1.528

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’da gerçekleştirdiği mitinge yoğun katılımla büyük ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

“Samsunlu hehşehrilerimiz her zaman olduğu gibi Sn. Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşıladı” diyen Başkan Köse, “Milli mücadele ve meşale şehrimiz Samsun yine tarihi günlerinden birini yaşadı.

Bayraklarını alıp akın akın geldikleri meydanı adeta sevgi seline dönüştüren hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Sn. Cumhurbaşkanımızın Karadeniz’in medarıiftiharı ve gözbebeğim dediği Samsun’a ve hemşehrilerimize büyük sevgisi var.

Bu sevgi karşılıklı ve çok güçlü bir gönül bağı var. Samsun her zaman Sn. Cumhurbaşkanımıza teveccüh gösterip desteğini vermiştir.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde de bu desteğin en üst seviyede olacağına inanıyoruz.

AK Parti’miz ve Cumhur İttifakı’mız yine milletimizin büyük desteğini alacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.