Dolar 32,6002
Euro 34,7940
Altın 2.410,15
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Canan Kaftancıoğlu’ndan “Kılıçdaroğlu Afişleri” Asan Ülkü Ocakları’na: Son Kez Uyarıyorum!

Canan Kaftancıoğlu’ndan “Kılıçdaroğlu Afişleri” Asan Ülkü Ocakları’na: Son Kez Uyarıyorum!
29 Nisan 2023 14:02
837

“Gençleri zehirleyen sadece AKP değil Ülkü Ocakları da öyleymiş meğerse…”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ümraniye’de Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik kara propaganda afişi asan Ümraniye Ülkü Ocakları’na tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, “Son kez uyarıyorum! İftiralarınıza devam ederseniz eğer ne yapacağımızı çok iyi biliyorum!” dedi. “Dikkat et attığın oy Mehmetçiğe kurşun olmasın” yazan afişin CHP’li üyeler tarafından kaldırıldığı ve asanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu’na yönelik Ümraniye Ülkü Ocakları binasından karşı binaya uzatılan iple asılan kara propaganda afişinin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

“Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy; Mehmetçiğin onlarca probleminin çözülmesi demektir”
Üzerinde “Dikkat et attığın oy Mehmetçiğe kurşun olmasın” yazan afişe tepki gösteren Kaftancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Gençleri zehirleyen sadece AKP değil Ülkü Ocakları da öyleymiş meğerse… Yalana, iftiraya sığınacak kadar çaresiz kalmış olmanız üzücü. Son kez uyarıyorum! İftiralarınıza devam ederseniz eğer ne yapacağımızı çok iyi biliyorum!

Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy; Mehmetçiğin yaşam ve her türlü haklarının korunması, astsubayların tazminat problemlerinin çözülmesi ve sözleşmeli erbaşların kadroya alınması gibi onlarca problemin çözülmesi demektir aynı zamanda …”

@Canan_Kaftanci

Afişi asanlarla ilgili suç duyurusunda bulunuldu
Konuyla ilgili CHP İstanbul İl Örgütü’nden yapılan açıklamada “İlgili afiş Ümraniye Ülkü Ocaklarından karşı binaya uzatılan iple asılmıştır. Afişi asanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulmuş ve afiş Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri tarafından kaldırılmıştır” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.