Dolar 32,2689
Euro 34,7100
Altın 2.400,76
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Açık
Samsun
21°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Mitingi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Mitingi
6 Mart 2024 18:57
1.065

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya mitinginde yaptığı konuşmada, depremden etkilenen şehirde 6 bin 181 konutu hak sahiplerine teslim ettiklerini ve 48 bin 837 konutun yapımının devam ettiğini belirterek, “Depremle sarsılan şehirlerimizi bir an önce ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’daki ziyareti sırasında, şehrin geçmişine ve halkının birlik ve dayanışma ruhuna vurgu yaparak, şehre verdiği önemi ve desteği dile getirdi. Malatya’nın tarih boyunca gösterdiği direniş ve dayanışma örneğini övdü ve şehrin geleceğine dair umut dolu sözler sarf etti.

Erdoğan, deprem sonrası yaşananları hatırlatarak, Malatya’nın yaşadığı zorluklara karşı gösterdiği direnişi takdir etti. Ayrıca, Malatya’nın şehircilik, eğitim, sağlık ve altyapı gibi birçok alanda gerçekleştirilen yatırımları ve hizmetleri vurguladı. Bu hizmetlerin sadece Malatya’nın değil, tüm Türkiye’nin kalkınması ve refahı için yapıldığını belirtti.

Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın Malatya için önemine ve desteğe ihtiyacı olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı, yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin sürdürüleceği mesajını verdi.

Erdoğan’ın konuşması, şehre verilen önemi ve geleceğe dair umutları yansıtırken, yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin sürdürüleceği mesajını da içeriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.