Dolar 32,4752
Euro 34,8856
Altın 2.433,53
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C

En Zeki Burçların Listesi!

En Zeki Burçların Listesi!
18 Ağustos 2023 01:05
1.432

Zeki insanlar her alanda başarılı olmanın yollarını buluyor. Çünkü fikirleri ve davranışları onları diğer insanlardan mutlaka ayırıyor. Astrolojide de çok zeki olan burçlar var.

Astrolojideki bazı burçlar zekasıyla ön plana çıkıyor. Hayat boyu başarılı olan bu burçlar bulundukları yerde isimlerini altın harflerle yazdırıyor. En zeki burç hangisidir? diye merak ediyorsanız bu listeye bir göz atın.

KOVA BURCU
Kova burçları, farklı fikirleri ve aydınlık düşünceleriyle ön plana çıkar. Kova burçları dengeli, uyumlu ve yaratıcı olmalarıyla tanınır. Alternatif bakış açıları ararlar.

Yeni şeyler öğrenmeyi ve kendilerini geliştirmeyi çok severler. Kova burçları bu özellikleri ile her zaman bir adım da öne çıkar.

BAŞAK BURCU
Başak burçları, analitik düşünür. Disiplinli ve titiz çalışır. Ellerini attıkları her işte mutlaka başarılı olurlar.

Başaklar, insanların çoğu sıradane şeyler olsa bile, her türlü şeylerle ilgilenir. Başak burçlarının çözemediği çok az sorun vardır. Onlar her zaman başarıya ulaşmak için sistemli ve planlı ilerler.

OĞLAK BURCU
Oğlak burçları da hem akıllı hem de disiplinli burçlar arasında yer alır. Oğlak burçlarının beyinleri çok çalışır.

Hayatlarına yön vermek konusunda çok ustadırlar. Oğlak burçları, zekaları sayesinde her zaman başarıya ulaşır. Bu burç ayrıca çok çalışmayı da sever.

AKREP BURCU
Akrep’i zihinsel güçleri, algısal zekaları ve yoğunlukları nedeniyle kandırmak neredeyse imkansızdır. Akrep burçları hem çok zekidir hem de hisleriyle hayatındaki her şeye yön verir. Onlar her zaman başarılı olur ve çok kıskanılır.

IQ seviyesi yüksek olan burçlar arasında yer alan akrepler kendilerini çok hızlı bir şekilde geliştirir.

İKİZLER BURCU
İkizler burcu konuşmayı, dinlemeyi ve sosyalleşmeyi çok sever. Zodyak’ın en hızlı düşünürleridir ve bilgi edinme ve yayma konusunda özel bir yeteneğe sahiptirler. Akıl yürütme becerileri ve sosyal zekaları sayesinde hayat boyunca istedikleri başarıyı elde ederler.

İkizler burcu bu özellikleri ile zekasını ön plana çıkarır. Onların ayrıca güçlü bir mizah anlayışı vardır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.