Dolar 32,3538
Euro 34,7342
Altın 2.407,14
BİST 10.146,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Galatasaray’da 2 Ayrılık!

Galatasaray’da 2 Ayrılık!
18 Kasım 2023 00:01
2.172

Galatasaray’da transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda sezon başında kadroya katılan ancak beklentilerin altında kalan Halil Dervişoğlu ve Angelino için ayrılık ihtimali gündeme geldi. İşte detaylar…

Sezon başında Beşiktaş’la girilen transfer yarışı sonrası Galatasaray’ın renklerine bağladığı Halil Dervişoğlu, tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı.

KİRALIK AYRILABİLİR
Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 96 dakika görev yapan Halil’in Icardi ve Bakambu ile girdiği forma yarışında daha fazla süre alması mümkün görünmüyor. Sarı-Kırmızılılar, devre arasında genç forveti kiralık gönderme formülü üzerinde duruyor.

ANGELINO DEVAM ETMEK İSTİYOR
Zorunlu satın alma maddesi devreye girmesin diye yedek bekletilmesi düşünülen Angelino, tercihini yaptı. 3 maça daha çıkarsa bonservisine zorunlu olarak 6 milyon Euro ödenecek olan İspanyol sol bek, kariyerine Galatasaray’da devam etmek istiyor. Her ne kadar Sarı-Kırmızılılar bu bölgeye yeni takviye arayışına girişse de Okan Buruk’un Manchester United, Kopenhag ve Fenerbahçe gibi zorlu maçları düşünerek Angelino’ya şans vermeyi planladığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, opsiyonu kaldırmak için Leipzig’le masaya oturacak. 26 yaşındaki oyuncunun şimdi satın alınıp sezon sonunda satılma ihtimali de masadaki seçenekler arasında.
23 yaşındaki Halil Dervişoğlu, şu ana kadar Süper Lig’de sadece 6 maçta 42 dakika şans bulabildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.