Dolar 32,2841
Euro 35,0359
Altın 2.474,99
BİST 10.484,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C

Gizli Tehlike: Mahzen-36 Operasyonuyla Açığa Çıktı!

Gizli Tehlike: Mahzen-36 Operasyonuyla Açığa Çıktı!
2 Mayıs 2024 22:03
1.788

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen “Mahzen-36” operasyonlarının başarıyla sonuçlandığını duyurdu. Operasyonlar, Bursa merkezli olarak İstanbul, Adana, İzmir, Manisa, Bilecik, Muğla ve Kırıkkale illerinde düzenlendi. Toplamda 42 şüpheli, örgüt lideri Semed Ötünç de dahil olmak üzere, operasyonlarla yakalandı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, organize suç örgütlerine karşı kararlı bir mücadele verdiklerini belirtti. Operasyonların, suç örgütlerinin faaliyetlerini engellemek ve adaleti sağlamak amacıyla her zaman devam edeceğini vurguladı.

Operasyonlar sırasında ele geçirilen deliller, örgüt üyelerinin uyuşturucu ticareti, cinsel istismar, insan ticareti, tehdit ve şantaj gibi çeşitli suçları işlediğini ortaya koydu. Mağdurları hileyle kandırıp, zorla işler yaptırdıkları ve şiddet uyguladıkları belirlendi.

Operasyonlarda 6 ruhsatsız tabanca, 5 av tüfeği, uyuşturucu madde ve diğer materyallere el konuldu. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda emeği geçen Yenişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve jandarma personelini tebrik etti.

Bu başarılı operasyonlar, toplumun güvenliği ve huzuru için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor ve devletin organize suç örgütlerine karşı kararlılığını gösteriyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.