Dolar 32,3836
Euro 34,7740
Altın 2.435,64
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C

Haritayı Paylaşıp ABD’yi Tiye Aldı

Haritayı Paylaşıp ABD’yi Tiye Aldı
28 Ekim 2023 20:52
2.451

X platformunun sahibi Elon Musk, platformda vatandaşı olduğu ABD’yi tiye alan bir görsel paylaştı. ABD-İran gerilimini konu alan paylaşım kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dünya Hamas-İsrail çatışmasında ABD’nin bölgeye uçak gemilerini gönderip İran’ın da savaşa doğrudan dahil olup olmayacağını dikkatle izlerken Elon Musk gündeme bomba gibi düştü. Musk’ın paylaştığı görsel ve üzerindeki notla ABD’nin politikasına yaptığı gönderme ilgi çekti.

HARİTA PAYLAŞTI
ABD ile İran arasında bir çatışma olasılığı İsrail-Hamas savaşıyla yeniden gündemde. Elon Musk da son paylaşımında konuya dikkat çekti, İran sınırının ABD bayraklarıyla çevrili olduğu bir harita paylaştı.

“İRAN SAVAŞ İSTİYOR”
Görselin üzerindeki “İran savaş istiyor. Bakın ülkelerini bizim askeri üslerimize ne kadar yakın kurmuşlar” yazısı dikkatlerden kaçmadı.
Musk ayrıca paylaşımında ironi ve İran sözcükleri üzerinden kelime oyunu yaparak “Oh the Irany…” notunu düştü.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.