Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 24°C

Hiçbir Zaman Hayal Etmekten Geri Durmayın

Hiçbir Zaman Hayal Etmekten Geri Durmayın
4 Şubat 2023 19:48
99

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ‘’Hiçbir zaman hayal etmekten geri durmayın’’ diye seslendiği gençlerin hep yanında olacaklarını vurgularken, “Sizler umudunuzla ve hayal dünyanızla ne kadar güçlü olursanız insanlık da yarınlarda o kadar güçlü olur” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Hiçbir zaman hayal etmekten geri durmayın, biz sizin hep yanınızda olacağız. Sizler umudunuzla ve hayal dünyanızla ne kadar güçlü olursanız insanlık da yarınlarda o kadar güçlü olur” diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu, ATO Congresium’da düzenlenen “5. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı” kapsamında düzenlenen panele katıldı. Konuşmasında, gençlerin her alandaki gelişiminin ve hayallerinin kendileri için çok önemli olduğunu anlatan Bakan Kasapoğlu, şöyle konuştu:

“Türkiye artık yön veren bir ülke, edilgen değil. İHA’larımız, SİHA’larımız var. Ülkemizin nereden nereye geldiğinin en güzel örneği. Sizlerle bunları daha yükseklere taşıyacağız. Hiçbir zaman hayal etmekten geri durmayın, biz sizin hep yanınızda olacağız. Sizler umudunuzla ve hayal dünyanızla ne kadar güçlü olursanız insanlık da yarınlarda o kadar güçlü olur. Birileri size karanlık tablolara sunabilir ama onlara aldırış etmeyen. Sizlerle birtakım hayalleri nasıl gerçekleştirdiysek bundan sonra da daha ileriye gitmeye devam edeceğiz. Bazen başarısızlık hikayeleri de hayatın gerçeği olarak karşımıza çıkabilir. Hayatın doğal akışında bu da var. Bu, bizi hiçbir zaman yıldırmamalı. Her zaman düştükten sonra kalkmayı bilerek yolumuza devam edeceğiz”

Teknolojik yaklaşımın ülkelerin öncü misyonu açısından çok kritik bir olgu olduğunu vurgulayan Bakan Kasapoğlu, bu yönde çalışan gençlere de her zaman maddi ve manevi destek vereceklerini dile getirdi.

Bakan Kasapoğlu, teknolojinin çok önemli olduğunu ve bunu insanlığın yararına kullanmanın önemine dikkati çekerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.