Dolar 32,5533
Euro 34,9624
Altın 2.450,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

İngiliz Yıldızın Aniden Dünya Kupası’ndan Ayrılma Nedeni Belli Oldu

İngiliz Yıldızın Aniden Dünya Kupası’ndan Ayrılma Nedeni Belli Oldu
5 Aralık 2022 22:46
147

Raheem Sterling, Senegal galibiyetinde yoktu…

İngiliz kanat oyuncusu Raheem Sterling, evi silahlı akıncılar tarafından hedef alındıktan sonra takımın Katar’daki kampından İngiltere’ye dönmek için ayrıldı.

İngiltere’nin Pazar günü Senegal’i 3-0 yenmesinden önce 27 yaşındaki Sterling’in “aile meselesi” nedeniyle maçı kaçıracağı duyurulmuştu.

Daha sonra Surrey’deki evinin cumartesi gecesi basıldığı ve futbolcunun “sarsıldığı” ve ailesini endişelendirdiği ortaya çıktı.

Sun’a göre hırsızların malikaneden 300.000 £ (370.000 $) değerindeki lüks saatleri çaldığı söyleniyor.

Baskının nasıl geliştiğine dair ayrıntılar ortaya çıkmadı, ancak çetenin, Sterling’in ortağı Paige Milian’ın Dünya Kupası sırasında Katar’da sosyal medya görüntülerini sosyal medyada yayınlamasının ardından mülkün boş olduğuna inandıkları öne sürüldü.

İlk başta Milian ve Sterling’den olan iki küçük oğlunun baskın sırasında malikanede olduğu bildirildi.

Ancak Surrey Polisinden Pazartesi günü yapılan açıklama bu iddiaları yalanladı.

Açıklamada, “3 Aralık Cumartesi günü saat 21.00’den hemen önce, mülk sakinleri eve gelip mücevher ve saat de dahil olmak üzere çok sayıda eşyanın çalındığını fark ettikten sonra polisle temasa geçildi. “

Koşulları belirlemek için soruşturmalar devam ediyor.

“Eşyaların geriye dönük olarak çalındığı tespit edildiğinden herhangi bir şiddet tehdidi söz konusu değildi. Durumla ilgili soruşturma sürüyor.”

The Sun daha önce bir kaynağın şunları söylediğini aktarmıştı: “Bu Milian için korkunçtu ve açıkça tüm aile için travmatikti.”

“Yaklaşık 300.000 £ saat çalınmış gibi görünüyor. Polis birkaç saat oradaydı.”

İngiltere’nin Al Bayt Stadyumu’nda Fransa’ya karşı bir Dünya Kupası çeyrek finali kuran Senegal’e karşı kazandığı galibiyetin ardından konuşan teknik direktör Gareth Southgate, Chelsea yıldızı Sterling için “önceliğin” ailesiyle birlikte olmak olduğunu söyledi.

Three Lions’ın patronu, “Bunu destekleyeceğiz ve ihtiyacı olduğu kadar zamana sahip olmasına izin vereceğiz” dedi.

“Eve gidiyor. Onu baskı altına almak istemiyorum. Bazen futbol en önemli şey değildir, aile her şeyden önce gelmelidir.”

Sterling’in Cumartesi gecesi Al Bayt Stadı’nda İngiltere ile Fransa arasında oynayacağı maç için Katar’a dönüp dönmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Sterling, on yıl önce ilk maçına çıktığından beri İngiltere formasıyla 81 maça çıktı ve 20 gol kaydetti.

İngiltere’nin Katar’da İran’a karşı ilk galibiyetinde hedefteydi ve o maçta da bir asist kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.