Dolar 32,5036
Euro 34,9620
Altın 2.430,61
BİST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Kırım Köprüsü Yanıyor

Kırım Köprüsü Yanıyor
8 Ekim 2022 21:59
173

8 Ekim sabahı, Kırım sakinlerine atıfta bulunan telgraf kanalları, Kırım Köprüsü’nün demiryolu hattının yandığını bildirdi.

“Kırım Demiryolu”, bir yük treninin kuyruğunda yangın çıktığını bildirdi:

“Yakıt deposu yük treninin kuyruğunda alev aldı. Vagonların bir kısmı ile lokomotif Kerç istasyonuna götürüldü. Acil çalışma yapılıyor. Olayın nedenleri belirleniyor.”

Kırım Yarımadası ile Rusya’yı birbirine bağlayan Kerç Köprüsü’nde bulunan yakıt tanklarından birinde patlama meydana geldi. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, Rusya ile Kırım arasındaki köprüde meydana gelen patlama ile ilgili “Köprü daha başlangıç” yorumunda bulundu.

1928368 Life Haber Ajansı

Rusya Ulusal Terörle Mücadele Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Kerç Köprüsü`nde kamyondaki patlama nedeniyle yakınında yakıt taşıyan trenin vagonlarında yangın çıktı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putinin, Kerç Köprüsündeki acil durumla ilgili hükümet komisyonu kurulması talimatını verdiği duyuruldu.

1928379 Life Haber Ajansı

Ukrayna Resmi Haber Ajansının haberine göre, köprüde sabah saatlerinde patlama meydana geldi.

1928380 Life Haber Ajansı

Rusya Soruşturma Komitesinin açıklamasında da kamyondaki patlama sonucu 3 kişinin yaşamını yitirdiği duyuruldu.

1928371 Life Haber Ajansı

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Kerç Köprüsü`ndeki yolun çökmesi, raylar üzerinde yakıt bulunan vagonlardan alevlerin yükselmesi yer alıyor.

1928370 Life Haber Ajansı

Rusya, saldırı sonrasında bir kısmı hasar gören Kerç Köprüsü`nde araç geçişlerine tekrar izin vermeye başladı.

1928369 Life Haber Ajansı

“KÖPRÜ DAHA BAŞLANGIÇ”
Ukraynadan Kerç Köprüsünden patlamaya ilişkin ilk açıklama geldi.

1928372 Life Haber Ajansı

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Podolyak “Kırım, köprü, daha başlangıç. Yasadışı olan her şey yok edilmeli, çalınan her şey Ukrayna`ya iade edilmeli, Rusya tarafından işgal edilen her şey sınır dışı edilmelidir” ifadelerini kullandı.

1928373 Life Haber Ajansı

Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) Twitter hesabından olayla ilgili şu açıklamada bulundu: “Şafak söküyor, Köprü güzelce yanıyor; Kırım`da bülbül, SBU’yu karşılıyor”

1928374 Life Haber Ajansı
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.