Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Köpek Olmak İçin 15.000 USD Harcadı

Köpek Olmak İçin 15.000 USD Harcadı
30 Temmuz 2023 09:51
1.278

Only as Toco olarak bilinen adam, köpek kimliğini arkadaşlarından ve ailesinden bir sır olarak sakladığını söylüyor…

Only as Toco olarak bilinen Japon bir adam, bir kömür ocağı köpeğinin hiper-gerçekçi bir kostümünü oluşturmak için neredeyse 15.000 dolar harcayarak çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor.

Yaklaşık 30.000 hayranı tarafından takip edilen adamın YouTube kanalında yayınlanan videolarda, Toco, bir parktaki diğer köpekleri kokladığı ve çimlerde yuvarlanmak gibi diğer köpek benzeri aktiviteleri gerçekleştirdiği tasmalı bir şekilde dolaşırken halka açık bir şekilde karmaşık kostüm giyerken görülebilir.

“Bir kömür ocağı oldum, küçük bir çocukluktan beri sahip olduğum bir hayvan olma hayalini gerçekleştirdim.” Toco’nun video kliplerden birinin başında söylediği gibi alıntılandı. Videoların hiçbirinde konuşmuyor, görünüşe göre köpek yanılsamasını korumak için.

“Küçükken gördüğün rüyaları hatırlıyor musun? Bir kahraman ya da büyücü olmak istiyorsun,” diye açıkladı. “İlkokul mezuniyet kitabımda köpek olmak ve dışarıda yürümek istediğimi yazdığımı hatırlıyorum.”

Toco’nun dört ayaklı versiyonu, popüler bir sürü köpeği cinsi olarak halka açık bir şekilde geçit töreni yapmaktan utanmasa da, insan versiyonu boş zamanlarında ne yaptığını ortaya koymakta o kadar rahat değil.

“Hobilerimin, özellikle de birlikte çalıştığım insanlar tarafından bilinmesini istemiyorum,” dedi geçen yıl Daily Mail’e. “Köpek olmak istememin garip olduğunu düşünüyorlar. Yüzümü gösteremediğim için de aynı sebepten dolayı.”

İngiltere yayın organı Mirror ile yaptığı ayrı bir röportajda şunları ekledi: “Arkadaşlarıma nadiren söylüyorum çünkü garip olduğumu düşünmelerinden korkuyorum. Arkadaşlarım ve ailem hayvan olduğumu öğrendiklerinde çok şaşırdılar.”

Toco’nun ilk kez tam kömür ocağı regaliasıyla dışarı çıkması geçen Eylül ayında arka bahçesinin kontrollü ortamında gerçekleşti – ancak ona yapışmış meraklı gözler olmasa bile, Toco deneyimin kendisini “gergin ve biraz korkmuş” hissetmesine neden olduğunu söyledi.

Toco’nun köpek fantezilerini yaşadığı kostüm, televizyon ve film yapımlarında kullanılmak üzere kostümler yaratma konusunda uzmanlaşmış Zeppet adlı bir Japon şirketi tarafından yaratıldı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.