Dolar 32,3609
Euro 34,7714
Altın 2.396,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 15°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Kum Fırtınası Marakeş’in Üzerinde, Gökyüzü Kan Kırmızısı

Kum Fırtınası Marakeş’in Üzerinde, Gökyüzü Kan Kırmızısı
13 Ağustos 2023 12:31
2.086

Fırtına önemli hasara ve bir kişinin ölümüne sebep oldu…

Yerel medyanın bildirdiğine göre, Perşembe günü Fas’ın başkentinde bir kum fırtınası meydana geldi, işletmeleri durma noktasına getirdi ve genç bir adamı öldürdü.

İnternette yayınlanan kıyamet videoları, gökyüzünün kıpkırmızı bir pusla örtüldüğünü ve sokakların turuncu bir parıltıyla yıkandığını gösteriyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kenti parçalayan kuvvetli rüzgarların saatte 80 kilometreye varan hızlara ulaşarak ağaçları devirdiğini belirtti.

Yerel basında çıkan bir haberde, “Jemaa el-Fna Meydanı yakınlarındaki Belk Caddesi bölgesinde üzerine bir ağaç düştükten sonra 18 yaşındaki genç bir adam hayatını kaybetti” denildi ve başka bir adamın ezilmekten kıl payı kurtulduğu belirtildi.

Bir milyondan fazla insana ev sahipliği yapan popüler bir turizm merkezi olan Marakeş, şu anda gün boyunca 48 santigrat dereceyi aşan sıcaklıklarla rekor sıcak hava dalgaları yaşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.