Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Açık
Samsun
19°C
Açık
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C

MHP Yerel Seçim Çalışmalarını Üç Ana Hedef Temelinde Yürütecek

MHP Yerel Seçim Çalışmalarını Üç Ana Hedef Temelinde Yürütecek
22 Eylül 2023 22:04
2.711

MHP seçim hedeflerini “merkezi ve yerel yönetimlerin uyum içinde çalışması”, “büyükşehirlerin kazanılması” ve “depremin etkilediği 11 ilde Cumhur İttifakı’nın mutlak zaferi” olarak belirledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Temmuz ayında “2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu” temasıyla yerel seçimlere hazırlık sürecini başlatmasının ardından yerel seçim hazırlıklarına hız verdi.

MHP seçim stratejisini “İstikrar ve hizmet için, uyumlu yönetimle, umutlu geleceğe” ve “Merkezden yerele, istikrarı bozmadan umuda” sloganları üzerine kurdu.

Seçim stratejisinin ilk başlığı olan “Uyum İçinde Çalışan Merkezi ve Yerel Yönetimler” altında parti, Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimlerindeki başarısını tekrarlamayı hedefliyor. MHP, bunun siyasi istikrarı pekiştireceğine ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesini artıracağına inanıyor.

MHP’nin stratejisi, ikinci hedef olarak Cumhur İttifakı’nın parçası olmayan büyük şehirleri kazanmak iken, parti Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 il ve ilçede ittifak için “mutlak bir zafer” elde etmeyi hedefliyor.

Yerel seçimlerde 232 ilçeyi kazandı.

MHP’li belediye sayısını 31 Mart 2024’te yapılacak seçimlerde artırmayı hedefleyen parti, 2019 yerel seçimlerinde biri büyükşehir (Manisa) olmak üzere 232 belediye, 10 il, 133 ilçe ve 88 belde belediyesi kazandı.

Depremin vurduğu illere özel “Her Zaman Yanınızdayız” kampanyası

Bu arada MHP lideri Bahçeli, depremden etkilenen 11 ildeki kampanya çalışmalarının depremzedelerin hassasiyetleri dikkate alınarak yürütülmesi talimatını verdi. Bu kapsamda MHP, depremden etkilenen iller için “Her Zaman Yanınızdayız” ana temalı bir kampanya başlattı.

Kampanyada parti, depremzedelerin her zaman yanında olacağını vurgulayacak ve “Verilecek doğru karar, yaraları halk saracak”, “Zor zamanınızda tüm gücüyle yanınızda”, “Yaraları özenle saracak, güvenli bir gelecek inşa edecek” ve “Beklentisiz destek, kesintisiz hizmet” sloganlarını kullanacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.