Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Pentagon Dünyada En Çok UFO Görülen Yerleri Yayınladı!

Pentagon Dünyada En Çok UFO Görülen Yerleri Yayınladı!
6 Eylül 2023 21:56
1.623

ABD Savunma Bakanlığı şeffaflık adına dünyanın UFO görülen noktalarını açıklayan yeni bir belge yayınladı. Belgede, 1996-2023 yılları arasındaki raporlara dayanarak, tanımlanamayan cisimlerin en çok nerede görüldüğünü açıklayan bir harita da yer alıyor. Peki, dünyada en çok UFO nerelerde gözlemleniyor?

Pentogon’nun UFO haritası, ABD’li bir yetkilinin ‘dünyanın her yerinde’ yüzlerce gizemli nesnenin görüldüğünü açıklamasından kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

Pentagon’un All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) direktörü Dr. Sean Kirkpatrick geçen hafta, ‘Uçan daireleri dünyanın her yerinde görüyoruz ve bunların çok ilginç görünür manevralar yaptığını biliyoruz.’ demişti.

UFO GÖZLEMLERİ NEREDE YOĞUNLAŞIYOR?

Pentagon tarafından yayımlanan haritaya göre Japonya’da Nagasaki ve Hiroşima, ABD’nin California eyaleti de dahil olmak üzere doğu ve batı kıyıları ile Orta Doğu’nun bazı bölgeleri UFO gözlemlerinin yoğunlaştığı yerler arasında yer alıyor.

Diğer taraftan, Japonya’nın ve Orta Doğu’nun Irak ve Suriye’yi de içeren bir bölgesinin UFO gözlem noktaları olduğunun ortaya çıkması, gözlemleri genellikle ABD ile ilişkilendiren meraklıları şaşırtabilir. Harita özellikle ülkenin güneybatısında, 1945 yılında ABD’nin nükleer saldırılarına hedef olan Nagasaki ve Hiroşima şehirlerini kapsayan bir bölgeyi tanımlıyor.

LinomachiJaponya’nın sıcak noktalarından bir diğerini de ‘UFO Kasabası’ olarak anılan Fukushima eyaletindeki Linomachi kenti oluşturuyor.

1 1 Life Haber Ajansı
3 1 Life Haber Ajansı
banner4q 22 Life Haber Ajansı
4 Life Haber Ajansı
5 Life Haber Ajansı
6 Life Haber Ajansı
7 Life Haber Ajansı
8 Life Haber Ajansı
9 Life Haber Ajansı
10 Life Haber Ajansı
11 Life Haber Ajansı
12 Life Haber Ajansı
13 Life Haber Ajansı
14 Life Haber Ajansı

Linomachi, hayranlarını çekmek ve kendisini uzaylıların evi olarak tanıtmak amacıyla dünya dışı temalı süslemelerle donatıldı. Burası aynı zamanda 2021 yılında açılan ve uzaylı meraklısı Takeharu Mikami tarafından yönetilen Uluslararası UFO Laboratuvarı adlı bir araştırma enstitüsüne de ev sahipliği yapıyor.

Uluslararası UFO Laboratuvarı, bu ayın Haziran ayında, diğer bölgelerin yanı sıra Kobe ve Fukushima’da çekilmiş 6 adet muhtemel UFO görüntüsü yayınlamıştı.

Öte yandan, ABD hükümetinin haritası, geçen yıl Temmuz ayında kurulan özel bir UFO departmanı olan All-domain Anomaly Resolution Office’in (AARO) yeni web sitesinde yayınlanan ‘UAP Raporlama Eğilimleri’ adlı beş sayfalık bir belgede yer alıyor.

Söz konusu internet sitesinin kamuoyuna AARO ve onun ‘tanımlanamayan anormal fenomenleri anlama ve çözme çabaları’ hakkında bilgi sağlayacağı belirtildi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.