Dolar 32,5158
Euro 34,6976
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Anne ve Oğlunun Ölümüne Neden Olan Sürücünün Aracı, Yanmış Bulundu

Anne ve Oğlunun Ölümüne Neden Olan Sürücünün Aracı, Yanmış Bulundu
19 Eylül 2022 10:15
266

ANNE VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ
Samsun’da yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Fatma ve oğlu Haşim Ertosun, Çarşamba ilçesi Yamanlı Mahallesi’nde öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

35fb 1 Life Haber Ajansı

Ertosun ailesinin komşuları Tahsin Harmancı, “Akşam burada asker eğlencesi vardı. Eğlence sırasında Haşim’in eline bir şey batmış. O nedenle annesiyle beraber ambulansla hastaneye gidiyorlar. Hastanede eline pansuman yaptırıyorlar. Dönüşte de yaya olarak karşıdan karşıya geçmek istedikleri sırada araç onlara çarpmış. İkisi de orada hayatını kaybetmiş.

6844fe55 1 Life Haber Ajansı

Kazadan sonra jandarmaya bir otomobilin yandığı ihbarı geliyor. Yanan otomobilin şasi numarasıyla çarpan arabanın plakası birbirine uyduğu belirleniyor. Allah rahmet eylesin, çok acı bir durum” dedi.

aw714962 02 Life Haber Ajansı

SAMSUN’da, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma (62) ve oğlu Haşim (41) Ertosun, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sonrası kaçan kimliği belirsiz sürücünün otomobili, 5 kilometre uzaklıkta yanmış bulundu.

aw714962 01 Life Haber Ajansı

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında, Çarşamba ilçesi Kavakdibi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Fatma Ertosun ve oğlu Haşim Ertosun’a otomobil çarptı. Kimliği belirsiz sürücü, kaza yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

images.jpeg 4 Life Haber Ajansı

Sağlık ekibi, anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Fatma ve Haşim Ertosun’un cansız bedenleri, kaza yeri incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Görgü tanıklarının ifadeleri ve yapılan inceleme sonucu anne ve oğluna çarpıp, kaçan sürücünün araç plakasının 52 ABC 112 olduğu tespit edildi. Polis ekipleri, otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. Bu sırada kaza yerinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Aşağı Kavacık Mahallesi’nde, park halindeki otomobilin yandığı ihbarı alındı.

b20b043fe74 1 Life Haber Ajansı

Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, plakaları bulunmayan otomobilin, şasi numarasından kazaya karışan araç olduğu belirlendi. Polis, otomobil sürücüsünün kimliğini tespit etmeye çalışırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ETİKETLER: , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.