Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 17°C

Sarıcaoğlu “Gönüllere Girmeye Devam Edeceğiz”

Sarıcaoğlu “Gönüllere Girmeye Devam Edeceğiz”
28 Şubat 2024 13:51
2.049

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı İbrahim Sarıcaoğlu, “Ustalık dönemimizde projelerimizle ilçemize değişimi yaşatacağız.” dedi.
Belediye Başkanlığı görevinde üçüncü döneme hazırlanan İbrahim Sarıcaoğlu, “Çıraklık ve Kalfalık dönemimizi dolu dolu hizmetlerimizle başarı ile tamamladık. Ustalık dönemimizde de yeni projelerimizle ilçemize değişimi yaşatacağız.” dedi.
Seçim gezileri kapsamında Göçebe ve Hacılı Mahallelerini ziyaret eden Sarıcaoğlu, vatandaşlardan gördükleri büyük sevgi ve ilginin kendileri için moral ve güç kaynağı olduğunu ifade etti. Sarıcaoğlu, “Kimseyi kırmadan, hizmetimizi her yere adaletli bir biçimde ulaştırıp gönül belediyeciliği ile 10. Yılımızı doldurduk. Görev süremizce ilçemize birçok proje kazandırdık veya gelmesine öncülük ettik. Çalışmalarımızda destekleri ile her zaman yanımızda olan tüm hemşerilerime çok teşekkür ederim.” diye konuştu
Kavak halkının yeniden görev vermesi halinde önümüzdeki beş yılda ilçeye büyük projeler kazandırmaya devam edeceklerini ifade eden İbrahim Sarıcaoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kibir ve gurur dan uzak halkın içinde olmaya devam edeceklerini belirtti. Sarıcaoğlu, “Bizde kibir ve gururlanmak asla olmaz. Bundan sonra da aynı şekilde. Hiçbir ayrım yapmadan her bir insanımızın kapısını çalacak, gönüllerini kazanacak, hizmete her yere ve her kesime eşit bir biçimde ulaştıracağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.