Dolar 32,4953
Euro 34,7830
Altın 2.409,82
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Siber Güvenlik Kampıyla Gençler Geleceğe Hazırlanıyor

Siber Güvenlik Kampıyla Gençler Geleceğe Hazırlanıyor
16 Haziran 2023 19:21
536

21. yüzyıl toplumunda siber güvenlik bilincine sahip bireylerin sayısını arttırmak ve aynı zamanda siber güvenlik ve yazılım geliştirme alanında kariyer yapmayı hedefleyen bireyler için düzenlenen Siber Güvenlik Kampı, Antalya’da düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı & BTK Akademi & USOM iş birliğinde yürütülecek kampta gençler bir dizi eğitimle buluşacak. Eğitim alacak olan gençler, daha önce çeşitli dijital platformlarda duyurulan “siber güvenlik” eğitimlerini tamamlayarak 2000 öğrenci arasından seçildi. Bu eğitimleri başarıyla tamamlayan 100 gencin alacağı eğitim kampında, siber tehdit avcılığı, sosyal mühendislik ve oltalama, uygulamalı sızma testi gibi 8 farklı eğitim uzmanlar tarafından öğrencilere verilecek. Gençlerin dijital becerileri geliştirilirken iletişim ve diksiyon yetkinleri de arttırılarak hayata daha donanımlı hazırlanmaları sağlanacak. 15-18 Haziran 2023 tarihleri arasında Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampında yapılacak olan program, doğa ile iç içe oynanan oyunlar ve yapılan yarışmalar ile de gençlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Yüz yüze ve uygulamalı eğitimlerin yapıldığı kamp sonunda öğrencilere, sertifika verilerek, istihdam imkanı sunulacak.

ss Life Haber Ajansı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.