Dolar 32,2682
Euro 34,7148
Altın 2.401,76
BİST 10.257,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Olarak Atandı

Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Olarak Atandı
15 Eylül 2023 08:45
3.949

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararıyla, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’ne Tan Sağtürk getirildi. 7 üniversiteye de rektör ataması yapıldı.

Atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Karara göre Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadime Yüksektepe, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rahmi Er, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Levent Kandiller oldu.

Devlet Denetleme Kurulu üyeliklerine Murat Selim Aydemir ve Emin Sadık Aydın atandı.

Diyanet İşleri Başkanlığında yeni Üst Kademe Kamu Yöneticileri ise Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Din Hizmetleri Genel Müdürü Şaban Kondi, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz, Dış İlişkiler Genel Müdürü Mahmut Özdemir, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Güçlü, Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, Diyanet Akademisi Başkanı Enver Osman Kaan şeklinde sıralandı.

Karar ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi görevine İsmail Ertüzün getirilirken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında ise Enerji İşleri Genel Müdürü Ahmet Özkaya Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Arslan Narin, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü Vedat Yanık, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kiraz oldu. Milli Eğitim Bakanlığında Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz, Öğretmen Yerleştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Bedri Tan Sağtürk olurken Milli Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü ise Ali Köse oldu.

Karara göre Tarım ve Orman Bakanlığında 44 ilin İl Tarım ve Orman Müdürlüklerine atama gerçekleştirildi.

Atama kararlarının tamamı için tıklayın…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.