Dolar 32,2609
Euro 34,6867
Altın 2.397,37
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Türkiye ile Güçlenen, Türkiye’ye Güç Veren Kadınlar Programı

Türkiye ile Güçlenen, Türkiye’ye Güç Veren Kadınlar Programı
8 Mart 2024 22:14
1.751

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile Güçlenen, Türkiye’ye Güç Veren Kadınlar Programı’nda yaptığı konuşmada, “Geçmişte yaşadıklarımızdan ders alarak her açıdan daha huzurlu, daha aydınlık, daha müreffeh bir geleceği inşa etmenin çabasındayız. Türkiye Yüzyılı’nın hazırlıklarını ‘Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye’ ekseninde yürütüyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada kadınların toplumda ve dünyada oynadığı önemli role vurgu yaptı. Programda yer alan kadınlara teşekkür eden Erdoğan, Türkiye’nin ve dünya kadınlarının gününü kutladı ve barış, dostluk ve dayanışmanın önemine değindi. Ayrıca, kadınların her alanda daha fazla yer alması için yapılan çalışmalara vurgu yaparak, Türkiye’nin kadın hakları konusunda attığı adımları anlattı. Kadınların güçlenmesinin aile yapısını da güçlendirdiğini belirten Erdoğan, siyasette kadın temsilinin artması gerektiğini ifade etti. Erdoğan’ın konuşması, Türkiye’nin kadın hakları konusundaki çabalarını ve uluslararası alandaki rolünü vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.