Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 17°C

Yapacak Daha Çok İşimiz Var İlkadım’ın 5 Yıl Sonrasını Planlayacağız

Yapacak Daha Çok İşimiz Var İlkadım’ın 5 Yıl Sonrasını Planlayacağız
25 Şubat 2024 23:28
1.765

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım’da 2 dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Halkımıza yaptıklarımızı anlatıyoruz. Süreçte vatandaş kimi takdir ederse yarışı o kazanacak. Yapmak istediğim işler var. Onları tamamlayıp, İlkadım’ın 5 yıl sonrasını planlayacağız” dedi.

Hizmet geziler kapsamında ziyaretlerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Samsun Şubesi Başkanı Mustafa Yaşarkoç, yönetim kurulu üyelerini yeni dernek binasında ziyaret etti.İlkadım’da hayata geçen projeleri ve belediyenin mali tablosu hakkında bilgiler aktaran Başkan Demirtaş,”5 yıl çok erken geçti. Talihsiz bir döneme denk geldik. 2 yıl pandemi,bir yıl deprem oldu. Bizim dönemimiz için talihsiz oldu. Tabiki de kaderimize küsüp boş durmadık. Önce sıkı bir mali disiplin sağlayarak belediyemizin işlerliğini itibarını koruduk. Yeri geldi ben dahil herkes yarı maaş aldığımız aylarımız oldu. Şükürler olsun ki o süreçleri hep birlikte dayanışma ile atlattık. 2019’da net varlığı 219 Milyon TL olan belediyemiz, şuan 2023 yılı itibarıyla 4 Milyar 450 TL’lik bir bilançosu var”dedi.

“Halkımızın sağduyusuna güveniyorum”
İlkadım için yatırımlar yaptık. Bu yatırımların tamamını belediyemizin öz kaynağı ile yaptığına da vurgu yapan Başkan Demirtaş,”İcraatlarımızla vatandaşlarımızın karşısına çıktık. Belediyeler düzgün yönetilir, hesabını kitabını iyi yaparsa muhalefette olsa dahi güzel hizmetler yapar. Bunu başaran belediyeler arasında parmak gösterilen bir belediye oldu İlkadım. Sosyal belediyecilik noktasında insanlarımıza dokunan farklı alanlarda hizmetimiz var. Mali disiplinin sağladığımız belediyemizde çalışan personellerimizin maaşlarını bir kez dahi gecikmedi. Halkımızla olan bireysel bağımızı hiç koparmadık. Biz ülke yönetmeye değil İlkadım’ı yönetmeye talibiz. İlçemiz için bir kez daha yarışa girdik. Ben halkımızın sağduyusuna güveniyorum. Kimse için olumsuz bir cümle kullanmayacağım. Herkese hayırlı olur inşallah” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Demirtaş anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla ziyaret son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.