Site icon Life Haber Ajansı

Yasadışı Avcılardan Bıçaklı Saldırı

obruk baraj corum3 Life Haber Ajansı

26 Ekim’de Çorum İli Obruk Baraj Gölet’inde Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri tarafından yasadışı su ürünleri avcılığının engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen denetimde, yasa dışı avcılık faaliyetinde bulunan şahıslar görevli personele sözlü ve fiziki saldırıda bulundu. Söz konusu olayda yasadışı avcılık yapan şahıslar ilk olarak kontrol teknesini batırmaya çalışarak teknede bulunan personelimize tehdit ve fiziki saldırı gerçekleştirdi.

Saldırı esnasında Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Mustafa Özankaralı yasadışı avcılık yapan şahıslar tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bu elim olayda yaralanan görevlileri telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyleyen Bakan Kirişci yaralı personele acil şifalar diledi.

Bakan Kirişci, ayrıca sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak söz konusu olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarının mesajını verdi.

Exit mobile version