Dolar 32,3229
Euro 35,1696
Altın 2.240,70
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 12°C
Az Bulutlu
Samsun
12°C
Az Bulutlu
Çar 8°C
Per 12°C
Cum 11°C
Cts 13°C

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: Adaylık Sürecimizi Sona Erdirdik

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: Adaylık Sürecimizi Sona Erdirdik
24 Mart 2023 21:27
439

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı adaylığı sürecini sonlandırdığını söyledi.
Fatih Erbakan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Külliye’de görüştük. Talep ettiğimiz konularda uzlaşmaya vardık. Seçim bölgelerinde kendi amblemimizle, kendi adaylarımızla ancak Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere giriyoruz.

Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanması halinde prensiplerimiz içerisinde yer alan ekonomi, sosyal ve dış politika gibi alanlarla ülkemizin faydasına olacak adımların uygulanmasının takipçisi olunacağı yönünde 3 sayfalık bir mutabakat imzalandı.

“Adaylığımızı sonlandırmış bulunuyoruz”

Bizzat sayın Cumhurbaşkanı ile mutabakata varıldı. Mutlaka biz kendimiz makama sahip olma derdinde olan bir parti değildir. Milletimizin derdine derman olunmasını savunan bir partiyiz.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecimizi sonlandırmış bulunuyoruz. Bir kez daha destekleyenlere teşekkür ediyorum. Atılan her bir imzanın gelinen bu noktada etkisi olmuştur.

“Cumhurbaşkanımız genel merkezimizi ziyaret edecek”

Sayın Cumhurbaşkanımız da önümüzdeki hafta genel merkezimize ziyarette bulunucaklar, kamuoyuna açıklamalarda bulunacağız. Kararlarımız doğrultusunda cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecimizi de sonlandırmış bulunuyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.