Dolar 32,2758
Euro 34,7955
Altın 2.408,68
BİST 10.319,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 20°C

Adem Güney’den Barış ve Çözüm Vaadi

Adem Güney’den Barış ve Çözüm Vaadi
29 Ocak 2024 10:27
1.118

Yeniden Refah Partisi’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, seçim kampanyası kapsamında yaptığı açıklamada, belediyenin içinde bulunduğu hukuki sorunlara ve projeler nedeniyle yaşanan borç batağına dikkat çekti. Güney, belediyenin enerjisini dava ve yargı süreçlerine harcadığını ve bu süreçlerde yargı kararlarına uymadığını iddia etti.

Aday, yönetimi devralmaları durumunda belediyede barış ilan edeceklerini ve dava sahipleriyle görüşerek kamuyu zarara uğratan davaları sulh yoluyla çözeceklerini belirtti. Güney, belediyenin balkona beyaz bayrak çekerek halka teslim olacağını ve belediye ile vatandaşı barıştıracaklarını ifade etti.

Güney’in açıklamalarında öne çıkan bir diğer konu ise seçim vaatleri oldu. Gökteki yıldızları vaat etmediklerini söyleyen Güney, vaatlerinin gerçekçi ve pratik çözümler üzerine odaklandığını vurguladı. Ayrıca, belediyecilik anlayışlarını zenginleşme aracı olmaktan çıkarıp millete hizmet aracı olarak görmeyi taahhüt etti.

Samsun’daki sorunlara da değinen Güney, özellikle trafik çilesi ve işsizlik konularında çözüm önerileri sundu. Alternatif yolların yapılması ve bazı kavşaklarda düzenlemelerin gerçekleştirilmesi gerektiğini belirten Güney, kaynak israfının durdurulmasıyla bu sorunların çözülebileceğini savundu.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, açıklamalarını “Belediyeyi milletin hizmetine sunmak, barışı tesis etmek ve sorunlara gerçekçi çözümler üretmek için adayız” diyerek tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.