Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Az Bulutlu
Samsun
22°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 18°C

Bir Mahkum Değişimi Daha Gerçekleşti: 107 Asker Eve Döndü

Bir Mahkum Değişimi Daha Gerçekleşti: 107 Asker Eve Döndü
4 Kasım 2022 10:29
112

Bir mahkum değişimi daha gerçekleşti. 6 subay, 101 er ve çavuş olmak üzere 107 askeri serbest bırakmak mümkün oldu.

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi başkanı Andriy Yermak tarafından Facebook’ta duyuruldu.

Silahlı Kuvvetler, Deniz Kuvvetleri, Devlet Güvenlik Servisi, Devlet Polis Teşkilatı, Ulusal Polis Teşkilatı, Devlet Güvenlik Servisi, Ulusal Muhafızlardan üç “Azov” olan adamlarımız. Yermak, 74 savaşçının “Azovstal”ı savunduğunu yazdı.

Andriy Yermak; bazı gönüllüler hayat kurtarmak ve şehir için savaşmak için helikopterle Mariupol’a uçtu.

Savaşlarda yaralananların çoğu eve döndü. Özellikle, Mariupol’dan, “Azovstal” dan, kollarında ve bacaklarında şarapnel yaraları olan, vücudun çeşitli yerlerinde ateşli silah yaraları olan adamlar, ciddi şekilde yaralanmış ve yatalak olarak değiş tokuş etmek mümkündü.

OPU başkanı: “Yüzünün bir kısmını hissetmeyen, uzuvları kesilmiş ve yanıkları olan, enfekte yaraları olan insanlar var. Olenivska kolonisindeki patlama sonucu yaralı bir savaşçı da var” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.