Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Az Bulutlu
Samsun
22°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 18°C

Buzdolabında Parçalanmış Halde Bulundu

Buzdolabında Parçalanmış Halde Bulundu
26 Şubat 2023 17:06
124

Hong Konglu model Abby Choi cinayeti üç tutuklamaya yol açtı

Hong Kong’daki yetkililer, polisin Cuma günü Tai Po bölgesindeki Lung Mei Köyü’ndeki bir mülkte yaptığı aramada buzdolabında bacaklarının bulunmasının ardından model Abby Choi’yi öldürüp parçalamakla suçlanan üç kişiyi tutukladı.

İlk soruşturmalar, 28 yaşındaki cinayetin nedeninin mali bir anlaşmazlık olabileceğini belirledi. Polis ayrıca arama sırasında çorba kaplarında insan dokusu şeritleri bulduklarını ve henüz Choi’nin kafasını, gövdesini veya ellerini bulamadıklarını belirtti.

Choi’nin eski eşinin babası, annesi ve ağabeyi cinayetle ilgili olarak tutuklandı. Polis ayrıca kurbanın eski kocasını bulamadıklarını açıkladı ve ailenin müfettişleri yanıltmak için girişimlerde bulunduğunu iddia etti.

Müfettiş Alan Chung, “Kurban ve eski kocasının ailesinin büyük meblağlar içeren birçok mali anlaşmazlığı olduğuna inanıyoruz” dedi. “Birisi, kurbanın varlıklarını idare etme şeklinden memnun değildi.”

Chung, Choi’nin kalıntılarının “soğukkanlı katiller tarafından titizlikle düzenlenmiş” bir dairede bulunduğunu, kıyma makinesi ve elektrikli testere gibi çeşitli aletlerin yanı sıra yağmurluk, eldiven ve maske bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Abby Choi0 Life Haber Ajansı
Abby Choi1 Life Haber Ajansı

Dairenin eski kocasının babası tarafından birkaç hafta önce kiralandığına inanılıyor ve eşyasız olarak bulundu. Müfettişler, muhtemelen Choi’nin cesedini atmak için kiralanmış olduğunu eklediler. Tesiste kimlik kartı ve kredi kartları da dahil olmak üzere Choi’nin birçok eşyası bulundu.

Geçen hafta önde gelen moda dergisi L’Officiel Monaco’nun dijital kapağında yer alan Choi, eski kocasının erkek kardeşi olan şoförü tarafından son görüldüğünde ilk olarak Çarşamba günü kayıp olduğu bildirildi.

Instagram sosyal ağında 90.000’den fazla takipçisi vardı ve düzenli olarak Hong Kong’un seçkinleriyle birlikte olan bir sosyetik olarak kabul edildi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.