Dolar 32,5670
Euro 34,8843
Altın 2.439,60
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 32°C
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Dikkat! Sağlığımızla Oynuyorlar

Dikkat! Sağlığımızla Oynuyorlar
3 Kasım 2022 20:01
147

Günümüzde hastalıkların git gide artmasının sebebi, ülkemize yurt dışından giren ürünler olduğu açıkça ortadadır. Özellikle çocuklarımız için tehlike oluşturan bu yiyecek ve içeceklerin başında kola, enerji içecekleri, meyveli yoğurtlar, şeker, çikolata, mama ve dondurmalar gelmektedir. İçerlerinde bulunan maddelerin insan beynini ve vücudunu hantallaştırmasının yanı sıra, zekâ geriliği, sakatlık ve yaş ilerledikçe de büyük hastalıklar doğurmaktadır. Bu ürünlerin hemen anında anlaşılır olmaması vücuda azar azar ve zamana yayılmış olarak enjekte olmasıdır. Bir insanın anında ölmesi, hiç kimsenin işine gelmez öyle değil mi?

Çünkü yapılabilecek araştırmalar neticesinde çok çabuk anlaşılabilecek ve bu döngü planı suya düşecektir. Hem insanları zehirlemek, hem de bundan para kazanmak çok akıllıca bir oyundur. Bu tarz ürünleri üreten ülkelerin başında İsrail gelmektedir. Ne yaman çelişkidir ki; bu tarz ürünlerin kendi ülkelerinde yasak olduğu da açıkça bilinmektedir. Özellikle, içecek, meyveli yoğurtlar ve GDO’lu sebze fidelerinin bu ülkede üretilip, bizim ülkemizde satılması, fakat kendi ülkelerinde yasak olması bunun bir kanıtıdır. Bu ürünler birçok markette çok çok ucuza satılarak, çok çok bütçeli reklamlarla halka ulaştırılmaktadır.

Eğer çocuklarınızın geleceğini, sağlıklı bir şekilde hazırlamak istiyor iseniz, ne kadarda maddi durumunuz kötü olursa olsun, bu tarz ürünleri ve markaları çocuk gelişim doktorları ve uzmanlarının vermiş olduğu direktifler neticesinde satın almanızdır. Yarın bir gün çok ucuza almış olduğunuz ürünler, size pahalı bir hastalıkla, hatta ölümle geri dönebilir. Almış olduğunuz ürünlerin, son kullanma tarihi, patenti, TSE bandrolü, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığınca onaylanmış ve ambalajlanmasına, olabildiğince de Türk Patentli ve üretimli ürünleri kullanmaya dikkat etmelisiniz.

Ülkemize karşı oynanan oyunların ne denli olduğunu hepimiz bilmekteyiz, bunun için, bu oyunların sadece tek bir parçadan ibaret değil, birçok parçadan oluştuğunu da bilmemiz gerekmektedir. Eğer bir ülkeyi parçalamak istiyorsak, bunu tek yönlü değil, birçok yönde planlamamız gerekmektedir. Savaşmaya gücünüz yetmiyor ise, eğitimi yok etmeye gücünüz yetmiyor ise, yozlaştırmaya gücünüz yetmiyor ise, bu işi şirin görünüp ticaretle yaparsınız ve ülkenin geleceğini kökten kazımak için en önemli etken de, o ülkenin yeni yetişecek çocuklarıdır. İşte bu çocukları ne zaman bertaraf edersiniz o zaman geleceğinizi kaybedersiniz.

Ülkemizde ölüm yaşının git gide azaldığı, sağlık sorunlarının çoğaldığı sizce bir tesadüf müdür?

Saygım ile…

ETİKETLER:
Müzisyen, Şair, Yazar... İndex Yayınları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.