Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Gıda Güvenliği Krizi

Gıda Güvenliği Krizi
2 Aralık 2022 20:40
108

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, resmi temaslarda bulunmak üzere Slovenya ve İtalya’yı kapsayan ziyaret gerçekleştiriyor.

Slovenya’nın başkenti Lübliyana’ya hareket eden Kirişci ve beraberindeki heyet, 2 Aralık Cuma günü Slovenya Tarım, Orman ve Gıda Bakanı Irena Sinko ile görüşecek. Her iki bakanın huzurunda, Türkiye-Slovenya Tarım Yürütme Komitesi 4. Dönem Toplantı Tutanağı imzalanacak.

Bakan Kirişci daha sonra Slovenya Çevre ve Şehircilik Bakanı Uros Brezan ile bir araya gelecek ve Türkiye’de eğitim görmüş Sloven vatandaşlarla görüşecek.

3 Aralık Cumartesi günü İtalya’nın başkenti Roma’ya geçecek olan Kirişci, Gıda Güvenliği Krizine İlişkin Akdeniz Bakanlar Diyaloğu Toplantısı’na katılacak.

Bakan Vahit Kirişci aynı gün Türkiye’ye dönecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.