Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup Toplantısı’nda Gündemi Değerlendirdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup Toplantısı’nda Gündemi Değerlendirdi
26 Ocak 2024 18:08
1.317

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, 24 Ocak Çarşamba günü TBMM grup toplantısında çeşitli konularda önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, İsveç’in NATO’ya katılım protokolüne “Hayır” oyu verme kararıyla ilgili olarak parti grubunu desteklediğini ifade etti. Ayrıca, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konusunda da eleştirilerde bulunan Akşener, kurumu “meteoroloji enstitüsü gibi davranmakla” suçladı.

Emeklilerin maaşlarındaki sorunlara da değinen Akşener, asgari ücretin altında kalan emeklilerin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti. Partisinin bu konuda nasıl bir politika izleyeceğini açıklamış oldu. Akşener, ayrıca İYİ Parti’nin tarafsız bir duruş sergileyeceğini ve kayıkçı kavgalarına taraf olmayacaklarını vurguladı.

İYİ Belediyecilik anlayışını vurgulayan Akşener, belediyelerdeki hırsızlık, yolsuzluk ve rantçılığın sona ereceğini belirtti. Bu çerçevede İYİ Parti’nin farklı illerdeki belediye başkan adaylarını da tanıttı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez ve birçok diğer adayın isimleri partisinin İYİ Belediyecilik vizyonunu yansıttı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.