Dolar 32,2196
Euro 34,6405
Altın 2.394,81
BİST 10.239,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Alaçamspor Bocce Takımı Büyük Bir Zafer Kazandı

Alaçamspor Bocce Takımı Büyük Bir Zafer Kazandı
3 Şubat 2024 02:57
705

Alaçamspor Bocce takımı, Türkiye’nin en prestijli turnuvalarından biri olan Raffa Büyükler Türkiye Şampiyonası‘nda büyük bir başarı elde etti. 27 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Mersin Toroslar Bocce sahasında gerçekleştirilen şampiyonada, Türkiye’nin değişik illerinden yaklaşık 90 sporcu mücadele etti. Altı gün süren müsabakalar, büyük çekişmelere sahne oldu.

Şampiyonada Alaçamspor Bocce takımından sporcusu Selma KALANÇ ile Bingöl Bocce takımından sporcusu Şevval Akcanlı‘nın oluşturduğu Büyük bayan takımı, Türkiye Şampiyonluğu unvanını kazandı. İkincilik Ankara bocce takımından Esile Emen ve Hümeyra Emen‘in olurken, üçüncülüğü Alaçamspor Bocce takımından Buse Kır ve Melike Coşguner aldı.

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan BOZDEMİR, turnuvanın zorlu ve heyecan dolu atmosferinde takımını başarıya taşıdı. Sporcularının performansından gurur duyduğunu belirten Bozdemir, Türkiye Şampiyonluğu’nun ardından Samsun’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Ayrıca, milli takım seçmelerine katılacak olan sporcularına da başarılar diledi.

Alaçamspor Bocce takımının bu büyük başarısı, spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Sporcularını tebrik eden Bozdemir, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti. Şimdi gözler, 17-21 Haziran tarihlerinde İtalya’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası’na çevrildi. Takım, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.